Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a cipő szerintetek jó...

Ez a cipő szerintetek jó lenne ballagásra? 8. o (LINK)

Figyelt kérdés

idén ballagok és még nemtudom milyen cipőt vegyek fel.

erre gondoltam ami tetszik:

[link]

esetleg mutathanátok cipőket amelyek ballagásra jók szerintetek.

2012. ápr. 30. 17:56
 1/10 A kérdező kommentje:
mutathatnátok* bocsi elirtam
2012. ápr. 30. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó, nekem még ezek tetszenek

[link]

[link]

[link]

De te választasz ezek csak tippek :)

2012. ápr. 30. 18:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem gyönyörű ha meg ennyi idősen tudsz ilyenben járni azért meg külön dícséret! De amit belinkeltek neked abból a 2. és 3. is nagyon szép! 1 az annyira nem alkalmi szerintem!
2012. ápr. 30. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem csak ronda, de még magas is neked. Azokat, amiket linkeltek, érdemes lenne megfontolnod.
2012. ápr. 30. 18:46
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.:) hát igeen szerintem is eléggé magas amit linkeltem de nagyon tetszik..ha találok valami hasonlót csak kisebb sarokkal az lenne a tökéletes:D és amit linkeltél abból a rózsás nagyon tetszik:)
2012. ápr. 30. 18:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Élőben ez még magasabb. Felpróbáltam és az első gondolatom az volt,hogy hányféle képen törhetem el a csontjaimat ebben. :D Pedig szoktam magassarkúban járni.
2012. máj. 1. 13:10
 7/10 A kérdező kommentje:
kiváncsiságból felprobálom..de inkább nem veszem meg.nem szeretnék ugy bevonulni ballagásra hogy elesek.xd
2012. máj. 1. 20:29
 8/10 DDD97 ***** válasza:
Amit te, kérdező raktál ki, szerintem túl öreges és semmilyen és egy nyári napon történő ballagásra nem a legideálisabb de te tudod.:D amit meg az egyik válaszoló linkelt cipőket ilyeneket az öreganyám hord! de amúgy nem kell túlzásba vinni, még csak 8.os vagy.. és kb. lesz az egész 1óra.. én oylan cipőt vennék amit máskor is feltudok venni.. ha meg nem tudsz benne járni, egy balerinacipő is nagyon elegáns lehet.:)
2012. máj. 3. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
14 èvesen minek magassarkú?
2012. júl. 27. 17:06
 10/10 anonim válasza:

Szia, én is most fogok ballagni és én ezt a cipőt ajánlanám :)

[link]

Nekem tetszik :)

2012. aug. 10. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!