Melyik az a magassarkú méret, amit már NEM vennétek föl egy ballagásra?
Figyelt kérdés
8.-ból fogok ballagni, igaz majd csak június elején lesz de azért én már most megérdeklődöm :) Milyen magasság az amit ti már nem vennétek fel,és melyik az amelyik még beleférne? (aki tud linkeljen képet is, bármilyen szívű cipő megfelel én csak a magasságra vagyok kíváncsi)2012. jan. 11. 15:43
1/21 anonim válasza:
Igazából én bármilyet felvennék, ha nagyon azt akarnám, max levenném ünnepség után :)
2/21 anonim válasza:
8ba sztem még nem kell azért olyan magas..de amibe még menni tudsz az jó
3/21 anonim válasza:
Csak ha belegondolsz, hogy abban kell lassú menetben végigjárnod az iskolát is, akkor lehet, hogy nem kéne olyan nagyon magas. (Nekem két emeletes suliba kellett többször is fel-le lépcsőzni. Szóval nekem egyáltalán nem volt magassarkúm.
De ezt most ne vedd lebeszélésnek, mert egy csomó csajnak meg az volt, és végülis egyszer sem estek le a lépcsőn vagy ilyesmi ;D )
4/21 anonim válasza:
5 cm a maximum, fölötte már inkább vicces a hatás. Mivel még túl fiatal vagy hozzá.
5/21 anonim válasza:
6/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, bár nem tudom hogy volt-e már olyan hogy valaki 13 évesen ballagott el 8.-ból..én még nem hallottam róla. 15 éves vagyok, 170cm :)
2012. jan. 11. 18:45
7/21 anonim válasza:
elnézést, elírtam :) ha ilyen magas vagy, akkor nem ajánlom 10 centis sarkú cipőket, hacsak nincs jó sok hasonlóan magas osztálytársad. :)
8/21 anonim válasza:
amúgy járkáltál már ilyen magas cipőben hogy ezt szeretnéd? vagy szimplán csak nem tapasztaltad meg azt, amikor az embernek úgy fáj a lába, hogy inkább harisnyában megy haza?
9/21 A kérdező kommentje:
voltam már magassarkúban és tudom hogy fáj benne a lábunk, de csak kibírok majd 15 percet lassú sétával aztán meg fél óra hossza ülést :)
2012. jan. 11. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!