Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik az a magassarkú méret,...

Melyik az a magassarkú méret, amit már NEM vennétek föl egy ballagásra?

Figyelt kérdés
8.-ból fogok ballagni, igaz majd csak június elején lesz de azért én már most megérdeklődöm :) Milyen magasság az amit ti már nem vennétek fel,és melyik az amelyik még beleférne? (aki tud linkeljen képet is, bármilyen szívű cipő megfelel én csak a magasságra vagyok kíváncsi)
2012. jan. 11. 15:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
gondolom a család azért csak beül a kocsiba, főleg h 80kg virágcsokor lesz a kezembe.
2012. jan. 11. 19:17
 12/21 anonim ***** válasza:

Amikor középsuliból ballagtam, több, mint 10 centis volt a cipőm sarka. Egyrészt, mert magassarkú rajongó vagyok, másrészt meg eltalálták, hogy egy nálam magasabb lány mögött álljak, én meg látszódni akartam.

De 8. osztályból ballagva... maximum 5 centi, annál magasabb nem. Nekem akkor kb 3-4 centis cipőm volt.

2012. jan. 11. 19:20
 13/21 anonim ***** válasza:
hát ahogy gondolod, de ha emiatt esetleg harisnyában kell mászkálnod az utcán akkor én szóltam :)
2012. jan. 11. 19:27
 14/21 anonim ***** válasza:

én 8.-ból egy alig 10cm-es magassarkúban ballagtam nem laktam messze a sulitól így abba is mentem oda,ahogy vége lett a ballagásnak a kukában landolt a cipő és az étterembe is mezítláb mentem mert annyira fájt tőle a lábam,azóta nem hordok magassarkút

19/L

2012. jan. 11. 19:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Kidobtad a kukába? :D Bocs, de most ezen szakadok :D és mezítláb mentél az étterembe?:D mert utcán még elmegy, de étteremben :D, harisnya is volt rajtad? nem bámultak meg nagyon?
2012. jan. 11. 19:41
 16/21 anonim ***** válasza:
hát nem tudom... én épp napokkal ezelőtt voltam egész nap!! magassarkúban. ez pár órányi egy helyben állást és az este végén egy közel másfél km-es sétát jelentett. És nem volt semmi probléma, pedig nem vagyok egy mindennap magassarkúban járkáló plázacica. Ha pedig nem bírjátok olyan jól, lehet kapni kis talppárnát, az is segíthet valamicskét.. :)
2012. jan. 11. 20:43
 17/21 anonim ***** válasza:

igen kidobtam és harisnya is volt rajtam,nem érdekelt hogy kinek mi volt rólam a véleménye az a lényeg hogy cipő nélkül kényelmesebb volt

19/L

2012. jan. 11. 21:33
 18/21 anonim ***** válasza:
Harisnyád nem szakadt szét?
2012. jan. 11. 23:03
 19/21 anonim ***** válasza:
54%
Végre egy normális csaj,kidobja a kukába a magassarkúját :D
2012. jan. 21. 16:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Ettől lesz normális egy csaj? :D akkor egy normális csajt sem ismerek...
2012. jan. 21. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!