Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hosszúak a a lábaim, de...

Hosszúak a a lábaim, de szeretnék magassarkút is felvenni. Nagyon ronda ha nagyon hosszúak a lábaim a magassarkúban?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 20:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2009. jún. 22. 20:49
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

20:48 nem támadtam, az ennél durvább lenne:) csak kíváncsi voltam, hogy miért lenne undorító, de erre nem kaptam választ. csak nem igazán értettem, hogy a magassarok miért lenne a vékony nők kiváltsága.

kérdező, bocsi az OFF-ért:)

amúgy 162cm/55kg, hamár felhoztad

2009. jún. 22. 20:59
 13/19 anonim ***** válasza:
8%

mert az. ez kb olyan mint egy malacon elképzelsz tűsarkút. más hasonlat nem jut eszembe.

Nem érdekel, a szavaimért lehet leoltani, de a kövérek simán rádkérdeznek mért vagy gebe, ha fordítva van, akkor meg forr az agyvíz.

2009. jún. 22. 21:04
 14/19 anonim ***** válasza:
mondtam, hogy nem tűsarkút:) de mostmár kezdem érteni miről beszélsz, még ha nem is értek vele egyet.
2009. jún. 22. 21:09
 15/19 anonim ***** válasza:
nekem is naon hosszúak a lábaim,éss imádják a pasik ha magassarkúban vagyok xDD (H)
2009. jún. 22. 22:10
 16/19 anonim ***** válasza:
én 174 vagyok és én is szeretem a magassarkúkat. Casak azt nem, hogy így szinte minden pasinál magasabb vagyok
2009. jún. 22. 22:14
 17/19 A kérdező kommentje:

köszi :) igazatok van..

20:59-es semmi baj, de mi az az OFF?:D

2009. jún. 23. 00:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem ő vagyok, aki írta, de: az OFF azt jelenti, hogy eltér a témától.

Amúgy nem ilyen sértő hangnemben kellett volna, de nekem is van egy "kedves" ismerősöm, aki nálam alacsonyabb (én pontosan ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezem, mint a kérdező, 164 cm, 51 kg), és szerintem vagy húsz kilóval nehezebb, tehát az a tipikus tömb, és szokott tűsarkúban járni... Úgy néz ki, mintha a gatyájába székelt volna, amikor megy. Nagyon előnytelen. Anyukám sem vékony, de ő vastagabb sarkú cipőket hord, és szerintem teljesen okésan néz ki, nem is engedném, hogy olyat vegyen fel, ami előnytelen. Ezt a kövér csajos-hozzászóláshoz.

Szerintem amúgy simán felvehetsz magassarkút, hiába vannak hosszú lábaid, nem vagyunk túl magasak... :) Van egy ismerősöm, aki nálam másfél fejjel magasabb, és furamód neki is jól áll, pedig ő elég durva alkat :D

2009. jún. 23. 08:44
 19/19 anonim ***** válasza:
a barátnőm 165 cm és kicsinek érzi magát.
2010. aug. 10. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!