Mennyire vagy tipp-topp mikor mondjuk csak a boltba mész el?
Én igen...én kutyasétáltatáshoz is kisminkelem magam, ha este megyek még akkor is...
Nincsenek nagyon toprongy ruháim szóval ha ugy vesszük akkor igen kiöltözöm, de nem nagyon. Nagyon buliba szoktam, annál kevésbé ha találkozok valami bnőmme, annál kevésbé suliba, annál kevésbé,rokonokhoz, annál kevésbé ha kutyát megyek sétáltatni.
itthon meg ocsmány vagyok =DDD
20L
Hát én azért akkor is felöltözöm normálisan,felkapok egy farmert,meg melltartót,mert itthon nem szoktam hordani,kis púder,szemceruza,spirál.
Ha suliba megyek,akkor alapozó,púder,szemceruza,normálisan felöltözöm,ha bulizni megyek,akkor nagyon kiteszek magamért,hajammal is min.fél órát foglalkozom,alapozó,szemhéjfesték,tus,spirál,csini ruci,drága parfüm:)
Ha meg itthon vagyok,akkor nagyon topis szoktam lenni,van hoyg egész nap pizsiben,összekötött hajjal,meg szemüvegben vagyok,egyébként kontaktlencsét hordok mindenhová:)
Én nem szoktam kiöltözni, ha sima boltba megyek ...
Ha pl.: ruhát vagy valami bútort megyünk venni akkor már igen.
Én nem, bár faluban lakom :) Igaz, hogy itthon elég tréül nézek ki, régi melegítónaci, bő póló, felkötött haj :D Ha boltba megyek pl. akkor felkapok azért egy farmert, tornacipőt (szóval nem papucsban megyek :D) + egy kis szempillaspirál, vagy ha nagyon karikás a szemem akkor korrektor, de semmi más.
Ha suliba vagy bárhova máshova megyek akkor viszont kb 1 óra készülődés (smink, haj, ruha)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!