Mit veszel fel ma este? Milyen buliba mész?
Figyelt kérdés
Lehetőleg csak az válaszoljon, aki nem otthon, egyedül tölti a szilvesztert.2011. dec. 31. 14:39
1/5 anonim válasza:
ömm én otthon töltöm, dee nem egyedül.. :3 plüss maciiik :D
2/5 anonim válasza:
Házibuliba megyek. Eddigi terv: feszülős sötét jeggings (farmer leggings), szürke párducmintás trikó, meg feltűnő kiegészítők.
3/5 anonim válasza:
vagy 6 pulcsi lesz rajtam, farmer, es bakancs. hogy hova megyek, az titok (: 16/L
4/5 anonim válasza:
én csak a barátnőmhöz megyek ottalvós bulira de csinosan, egy hosszújjú bordó felső, egy fekete kötött pulcsi, fekete csőnadrág, térd alá érő csizma
14L
5/5 anonim válasza:
vettem valamelyik nap a H&M-ben egy szürke, pamut ruhát. Kerek kivágása van, háromnegyedes ujja, mell alatt kicsivel kezd el bővülni, ráncos, rakott szoknyaféleség az alja, combközépig ér. Nem kifejezetten partiruha, sok helyre fel lehet venni, akár színházba is. Ja, meg valamilyen harisnya, fekete vagy testszínű, magassarkú. Házibuli, autóval megyek-jövök, nem fogok fázni :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!