Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyensmi csizmákból van vagy...

Ilyensmi csizmákból van vagy 3 pár is, ami elég lenne a télre de szeretnék valami csinosabbat is, de mivel itthon vagyok a 2 éves fiammal és falun is lakunk azt mondjak, hogy ezek is jók? Minek mikor ugyse mész csak a boltba? 26N.

Figyelt kérdés
Linkelnétek egy pár olyat ami nem túl nöcis és mégsem bámulnak meg benne az emberek? [link] javascript:zoomImage()
2011. nov. 14. 11:21
 1/3 A kérdező kommentje:
2011. nov. 14. 11:22
 2/3 A kérdező kommentje:
2011. nov. 14. 11:23
 3/3 anonim ***** válasza:
44%

nekem is van gyermekem, 2 múlt,

én alapjáraton azt vallom, hogy egyy nőnen akár gyereke van akár férje, akár nincs, akkor is adnia kell magára.

most komolyan, hogy várjuk el a férjünktől, kedvesünktől, hogy ugyanúgy nézzen ránk, ha mackónaciban, kifakult pólókban és leharcolva nézünk ki.

ilynekor méginkább adni kell magunkra. mindegy hogy falu, vagy város,

nem szeretem, amikor az anyukák kibújnak a dolog alól és a gyerekre fogják a hanyagságukat

mindenkinek arra van ideje, amire csinál időt.

[link]

[link]

[link]

ezenkívül van még sokfajta

sok sikert

2011. nov. 14. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!