A barátom ballagására milyen ruhában menjek? Ez jó lenne szerintetek? (kép! ) És ha igen, milyen cipő illene hozzá? Utána a családi ebédre milyen ruhát illik felvenni?
Figyelt kérdés
Kicsit sok a kérdésem... :D Egyébként az idei tanévtől egyházi suli lettünk, talán ez is számít. :)
17L
2012. ápr. 27. 22:02
11/18 anonim válasza:
Szerintem meg szexi vagy, én nagyon örülnél ha így jönnél a ballagásomra:D
13/18 A kérdező kommentje:
Na jó, mindenki mást ír. :D Várom még a válaszokat. És ha ez nem jó, mi lenne a megfelelő? Nyugodtan linkelhettek képeket. :)
2012. ápr. 29. 00:48
14/18 anonim válasza:
Én valami kis koktélruhát választanék. :)
Szerintem ezzel sincs semmi baj a színe lehetne inkább fekete. :D Bár én ballagásra szerintem sima kosztümöt vennék fel...
15/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
Szerintem koktélruha. Írj végeredményt! :)
17/18 anonim válasza:
18/18 A kérdező kommentje:
Végülis egy fekete, kicsit magasított derekú szoknyában, és egy bordó, csinosabb fölsőben mentem. A fölső színe ment a barátom nyakkendőjéhez! :) Nem lógtam ki, volt, aki tornacipőben ment, volt, aki azt hitte, diszkózni megy. :S Köszönöm a tanácsokat! :)
2012. máj. 5. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!