Milyen saroknélküli cipő illik az alábbi ruhákhoz?
2012. ápr. 17. 18:41
1/11 anonim válasza:
Az elsőhöz én egy sima fekete bőr balerinát vennék, ha mindenképpen sarok nélküli kell. A másodikhoz keresnék egy hasonló árnyalatú balerinát, ha nincs, akkor egy púderszínűt húznék hozzá. De a második elképzelhető pld. arany színűvel is, ha az ékszereid is olyan színűek. :)
2/11 A kérdező kommentje:
Csak ezüst ékszereim vannak, az arany szine nem tetszik.
2012. ápr. 17. 18:51
3/11 A kérdező kommentje:
De köszönöm szépen a választ.
2012. ápr. 17. 18:51
4/11 anonim válasza:
én egyikhez sem vennék fel sarok nélküli cípőt minek akarod ezt erőltetni? ne mond hogy egy 5 centis sarokban nem tudsz járni!
5/11 A kérdező kommentje:
Tudok, csak 170 vagyok, és nem szeretek ilyen magas lenni. Zavar.
2012. ápr. 17. 19:17
6/11 anonim válasza:
Zavar a 170 centid? Én 172 vagyok és picinek tartom magam, de legalábbis átlagosnak. Igaz a párom 189 :D
7/11 anonim válasza:
170 centi az még sehol se számít olyan magasnak:)) Még modell se lehetnél ekkora centivel pedig ők is hordanak:P 4 centivel vagy magasabb nálam csak és én nagyon törpének érzem magam,az is vagyok,muszáj h legyen a cipőimnek sarka! alapból szép lábakat varázsol egy jó magassarkú!
8/11 anonim válasza:
170 centi bizony magasnak számít egy nő esetében (természetesen nem negatív értelemben). A nők átlagmagassága 160cm. Úgyhogy 170cm-es magasságtól kezdve egy nő ne érezze magát kicsinek, hanem örüljön neki, hogy magasabb, mint az átlag!
9/11 A kérdező kommentje:
Az én párom 197 magas, ha melette vagyok picinek érzem magam. és + 5 centi még elmegy, de nem szeretek annál magasabb lenni.
2012. ápr. 17. 19:42
10/11 anonim válasza:
Na normális mentalitásod van legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!