Mi a véleményetek a converse és a nike márkájú cipőkről?
Figyelt kérdés
Írhatjátok a nemeteket és az életkorotokat is !!2009. jún. 20. 16:25
11/11 anonim válasza:
Én még hatodikos koromban vettem a Converse-emet (most vagyok 11.-es), szóval engem hidegen hagy az, hogy most minden második emberen Converse van (ja, és még mindig tudom hordani, nem ment szét). Különben is mindenkinek a saját magánügye, hogy mit vesz fel, a divatmajmokat meg csak sajnálni tudom. Egyébként szerintem kényelmes, pedig nekem porcgondjaim vannak, de nem készül ki jobban a lábam Converse-ben, mint más cipőben. A Nike-cipőkről nem tudok sokat nyilatkozni, egyszer volt, jól nézett ki, szerettem, két évig hordtam, ha nem nőttem volna ki, szerintem még ma is felvehetném :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!