Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez a ruha ribancos?

Szerintetek ez a ruha ribancos?

Figyelt kérdés

[link]

Hasonló ruhát gondoltam, hogy felveszek egy partira. A barátnőim viszont azt mondták, hogy ne vegyem fel buliba, mert ribancos. De én nem érzem annak. Szerintem féltékenyek, mert nekem jó alakom van. Nem értem, mitől lenne ribancos?

2012. ápr. 18. 22:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
Nem ribancos, csak ocsmány az a csillogó izé ott felül...
2012. ápr. 19. 10:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az ocsmány nőn, ezen az erőltetett pózban igazán ribancos.

De el tudom képzelni olyan összeállítással, ahol nagyon jól mutatna, bár ez megköveteli a szép lábakat, az biztos:)

2012. ápr. 19. 10:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem ribancos, teljesen rendben ruha a megfelelő partira. Ellenben ezt: "Szerintem féltékenyek, mert nekem jó alakom van." nagyon sürgősen felejtsd el. Tudom, hogy itt gyk-n is az a menő, hogy ha valaki kritizálja valamimet, akkor BIZTOS, hogy féltékeny, és ez nagyon jól esik neked, de ettől még nem lesz igaz.
2012. ápr. 19. 11:20
 14/20 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik a ruha színe, és a feslő része! Egy ilyen hosszabba simán elegáns lenne!

Nem lehet ilyen mondjuk térd felett pár centivel szerezni?

Mert úgy nagyon elegáns lenne, így viszont olcsónak tűnik!

2012. ápr. 19. 13:18
 15/20 anonim válasza:
En felvennem, szerintem nem ribancos.
2012. ápr. 19. 15:20
 16/20 anonim ***** válasza:
56%

Milyen érdekes, hogy aki szerint ribancos, az mind le van pontozva! Nem értem miért kell lepontozni, valaki csak azért mert nem egyik a véleményetek.

Szerintem is ribancos ez a ruha, mert nagyon rövid. Ha hosszabb lenne akkor még én is felvenném.

2012. ápr. 19. 18:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik,csak picurkát kurta :D De amúgy annyira idegesítő,hogy minden ruhát egy kuplerájban fotóznak...
2012. ápr. 19. 21:23
 18/20 anonim ***** válasza:
53%
Ribancos is, meg olyan olcsó hatást kelt azzal a csillogós undormánnyal a tetején.
2012. ápr. 19. 21:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát, ha alá veszel egy színben hozzá passzoló kék harisnyát, akkor rendben van. Én félnék ebben a ruhában, hogy megerőszakolnak. Hidd el, nem akarnak rosszat a barátnőid.
2012. ápr. 20. 12:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Ó már sajnos nem elérhetö az oldal, be tudnátok ujra linkelni a képet?
2012. okt. 13. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!