Csajok! Mibe mentek holnap iskolába? Dolgozni? Ruha? Cipő? Táska?
suliba
egy rozsaszin ujjatlan topp , egy cicanadrág ,magasitott talpu cipő :)
és egy nagyobb váltáska
15/L
Úgy tervezem, hogy barna virágmintás magassarkú, barna táska, farmerszoknya, szürke blézer :) Remélem jó idő lesz, és tudok majd ebbe menni suliba :S
20/L
hát nem tudom hogy ti merrefele laktok biztos a sunshine oldalon de itt piszok hűvös van.És ha ki is süt a nap az nem azt jelenti hogy már lehet pólóban mászkálni.DE sajnos még a nap se süt mostanában.
Én egy fekete csajos sportcipőben mert általában tökön paszujon átmegyek mire beérek az egyetemre, farmer mindenféleképpen és vmiyée hosszúujjú felső,plusz lehet télikabát mert ma is fáztam.csodálkozom hogy mások hogyhogy iylen balerinacipőben vékony blézerfelsőben sétálnak az utcán és nem fáznak avgy nem lesznek betegek.szerintem sokszor már csak divatból öltöznek így fel.
Írták, hogy ha jó idő lesz.. érdekes időjárásunk van mert múltkor pl itt nagyon meleg volt már reggel is. Most meg tél van megint..
Egyetemista vagy.. de jó neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!