Szerintetek ez a ruha ribancos?
Figyelt kérdés
Hasonló ruhát gondoltam, hogy felveszek egy partira. A barátnőim viszont azt mondták, hogy ne vegyem fel buliba, mert ribancos. De én nem érzem annak. Szerintem féltékenyek, mert nekem jó alakom van. Nem értem, mitől lenne ribancos?
2012. ápr. 18. 22:19
1/20 anonim válasza:
Az hát, de azért vedd fel. Lécci.
2/20 anonim válasza:
ez egyáltalán nem ribancos... max a csaj, mert elég ribis pózban van...
3/20 anonim válasza:
max a segged lesz kinn tánc közben,vagy a pasinak fel se kell húzni a ruhád majd,simán betalál anélkül is a lyukba..legalább érne combközépig..nagyon közönséges..
4/20 anonim válasza:
szerintem tök rendben van ez a ruha egy partyra,nem mehetsz beöltözve!meg szep,hogy feltekenyek,mert ondolom jo alakod van,ha egy ilyen ruhat felveszel!szerintem szexi,de egyaltalan nem ribancos!
6/20 anonim válasza:
Kicsit tényleg lehetne hosszabb,de egyébként nem ribancos.Nyugodtan vedd fel.
8/20 anonim válasza:
így eléggé útszéli. ha hosszabb lenne, oké volna.
9/20 anonim válasza:
ki vagytok ti akadva!!hol eltek az okorban???ez a ruha egy partira tökeletes,ha megfelel az alakod is hozza!
10/20 anonim válasza:
Szerintem meg nem a hosszával van gond. Bulira ilyesmi hosszúságú ruhákat szoktak felvenni. Szerintem oldalt az a kivágás teszi kicsit ribissé. A színe amúgy ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!