18 éves 164 cm-es 70 kg-os lány vagyok! Milyen ruhákban lennék csinos?
Mindenképpen a szoknyát javasolnám, hiszen minden bizonnyal telt, nőies alakod van. (Egyébként a szoknya nem is áll jól piszkafalábúaknak!) A térdig érő változat lenne véleményem szerint a legelőnyösebb, mert mutat is (amennyit kell), de nem hangsúlyoz ki olyan részeket, amivel esetleg nem vagy elégedett!
20/f
sminkkel sokat lehet segiteni és szép ápolt hajjal a ruha mellet mindegy milyen alkata van egy nönek.sokat rásegit hogy egy nöre azt mondják csinos.és a szép ápolt köröm is.mükörmöt ne. inkább egy szinü szép körmöt.
pld: nem baba rozsaszin de rozsaszin árnyalatok, piros köröm vagy átlátszo
ruha : ha vékony derekad van akkor derék öv.gatyában a trottyos gatyát felejsd el pasik nem szeretik.a férfias sport cipöt és a cipzáros kardigánt is.tucat magasarkukat is . jobb a letisztult egyszerü nöies inkább.felvehetsz egy farmert hosszitott fölsövel magasarkuval, vagy fekete gatyát magasarkut fekete blézerrel arany kiegészitövel.vagy oldalra teszed a hajad, behullámositod és rozsa bele, elegánsabb nöies fölsö ha hordasz cica gatyát akkor azzal. nem tudom milyen a stilusod de linkelek néhány képet.
táska kivételével jo összeálitás :
egyszerü de mégis csinos. hasonlo ruhával telitalpu.igaz a táska nem illik hozzá
( ha hordasz cicagatyát mellé vehetsz telitalput mint az elözö képen. szép egyszinü fölsö derék övvel. inkább fölsökben egy szinüt vegyél.az csinosabb mint a flitteres.)
5. képen a köves fölsö elmegy.stilus függö ki milyen stilusban van és mit venne föl.
ez egy telitalpuval és cicagatyával jöl néz ki nagyon :
szokna közül felvehetsz telitalpuval olyan szoknyát mint az elsö képen a legelsö. illik az alakodhoz ez a fazon és csinos is .
( kerüld a nagyon tucat cuccokat mint pld: triko. mindenkin az van és nem is szép. és a tipiku összeálitást ami ugyanugy tucat és unalmas is pld : börkabát, farmer sportcipö vagy tornacsuka kézre meg nagy táska. találd meg a te stilusodat.a fiuk jobban felfigyelnek arra aki nem olvad be a tömegbe mégis nöies és ezzel kitünik a többi lány közül. kabátokba is keress inkább derékban megkötös fazont)
ez sem rossz. bár nem tudom milyen hosszuságu szoknyát horadsz :
kicsit tucat de kabát nélkül és más táskával jo :
kicsit tucat de nem rossz :
kicsit csinosabb inggel, gatyát nem vissza tűrve :
más szoknyával, óra nélkül :
sapka és táska nélkül :
kicsit hosszabb legyen a ruha :
külömbözö stilusuatat linkeltem mivel nem tudom milyen a stilusod. remélem tudtam segiteni . tetszik valamelyik összeálitás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!