Hogy festek ebben a legingsben? Fel merjem venni? Kép!
Figyelt kérdés
Hétvégén vettem ezt a legingset. Nem tudom fel merjem-e venni
2012. ápr. 15. 15:37
21/24 anonim válasza:
Én nem merném felvenni a helyedben, valami iszonyú, ahogy kinézel benne.
Nem azért, mert duci vagy. Attól még tök normálisan, csinosan fel lehet öltözni (csak zárójelben jegyzem meg, hogy rajtam is van fölösleg). De mi a francért kell kisebb nadrágot venni? A vak is látja, hogy nem a te méreted. Bevág minden helyen, ahol csak bevághat, ami ízléstelen, ronda, és biztos vagyok benne, hogy kényelmetlen. Ha egy méretedben passzoló cicanacit vennél, ami nem vág be, csak a testedre simul, sokkal jobban nézne ki, pl egy tunikával. Szerintem arra sokkal többen mondanának igent.
22/24 anonim válasza:
Utolsó! Absz. nem bántásból írom, hanem régi tapasztalatból. Szerintem ez volt a legnagyobb. :D
23/24 anonim válasza:
Nem elonyos, ne vedd fel. Mar sokan leirtak elottem miert. Mondjuk en amikor nagyon vekony voltam sem szerettem az ilyen tipusu nadragot, most meg hogy teljesen normalisan nezek ki sem szeretem. Talald meg a sajat stilusod, az a legjobb!
24/24 anonim válasza:
Elozo vagyok, meg egy dolog: szerintem menj vissza a boltba ha megvan a blokk, csereltesd ki nagyobbra vagy valami izlesesebb darabra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!