Chunkymonkey07 kérdése:
Véres bugyi, HELP! Festék? Eltüntetés?
Figyelt kérdés
ha menstruálás közben egy picit átázunk , és véres lesz a bugyink tangánk stb. milyen ruhafestékkel lehetne a foltot átfesteni vagy befesteni , eltüntetni ??2012. jan. 13. 00:58
1/7 anonim válasza:
Hideg víz minél hamarabb, meg jó mosószer mindent kihoz.
2/7 anonim válasza:
Most komolyan?
Mosd ki. xD
A ruhafesték vegyi anyag, irritálhat, kell az neked?
Na meg azért egy bugyi nem egy nagy tétel (ha meg több ezres bugyikat hordasz, szvsz hülye vagy, de ha azokon a napokon veszed fel, akkor marha vagy tényleg.), ha nagyon gáz, akkor kidobod, veszel egy másikat 400 forintért, vagy elteszed otthonra meg véres napokra.
3/7 anonim válasza:
Áztasd be azonnal hideg vízbe, majd kézzel, mosószerrel dörzsöld ki a foltot. Vagy berakod a mosógépbe, én oda már csak folteltávolítás után szoktam. Vagy kimosom rendesen kézzel és megy száradni.
5/7 anonim válasza:
hideg víz + kis mosópor arra a helyre ahol véres lett megdörzsölöd és jó lesz. Én szoktam ilyet csinálni.
6/7 anonim válasza:
szerintem a hidegvíz+szappan(sima)
7/7 anonim válasza:
Befesteni? Jézusom.
Áztasd be hideg vízbe, szappanozd meg, ha nem jön ki, áztasd folttisztítóba (Vanish), aztán mosd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!