Hogy festek ebben a legingsben? Fel merjem venni? Kép!
Figyelt kérdés
Hétvégén vettem ezt a legingset. Nem tudom fel merjem-e venni
2012. ápr. 15. 15:37
12/24 anonim válasza:
Hát én konkrétan kiröhögnélek, nincs semmi önkritikád vagy wtf?Bocs a nyers őszinteségért de elég kövér vagy...
13/24 anonim válasza:
ne vedd fel. nem áll jól. előnytelen
15/24 anonim válasza:
B+ neked nincs önkritikád? :S Nem nézel tükörbe? Ha nevetségessé akarod tenni magad, akkor nyugodtan felveheted, egyébként nem ajánlom...
16/24 anonim válasza:
Szerintem ne. Inkább fogyózz, sportolj, akkor te is nyugodtan felvehetsz ilyesmit.
17/24 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez tényleg nem áll jól.
18/24 anonim válasza:
most miért kell bántani a kérdezőt??? az tény, hogy így magában elég rosszul néz ki, de egy bővebb, hosszabb felső eltakarja a kritikus részeket és mindjárt nem ilyen az összhatás, mint felső nélkül. valami ilyesmire gondolok:
Tölts fel egy képet vagy akár privátban is küldhetsz, úgy, hogy van rajtad felső is és akkor jobban el lehet dönteni, hogy mennyire előnyös vagy nem. Szívesen segítek, ha írsz.
19/24 anonim válasza:
Ti normálisak vagytok, most komolyan? Szerintem sem áll jól, és inkább ne vedd fel kedves kérdező, de mi az, hogy b+, meg hasonlók? Hát emberek vagytok ti?
20/24 anonim válasza:
egy fekete vagy sötétkék,szűk, szigorúan nem koptatott kicsit magasabb derekú farmerban (mert a csípőben kibugyannak az úszógumik ami nem szép látvány) sokkal jobban néznél ki hidd el ;)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!