Hogyan öltözködjünk divatosan, és hogyan lehetünk népszerúek?
Úgyértem ezt a népszerűséget, hogy ha vki beszól akkor vmi olyat beszólni, hogy, mittomén nem kell trágárul beszólni, csak vmi olyat visszaszólni, amire felfigyelnek..mert én ilyenbe nem vagyon vmi nagyszakértő, mert nem tudok mindig mit visszaválaszolni, ha vki ilyen nagydumás írhatna nekem pár ilyet. :) az a bajom, hogy nagyon félénk vagyok, ha vki odajön mellém, és elkezd beszélgetni, kérdez minden, akkor látom, hogy ő annyira felszabadult, de én meg olyan szűkszavúan válaszolok, szégenylős vagyok, és meg se szólalok, nem kérdezek tőle semmit...nincs önbizalmam( de nagyon nics. :( :( )!kicsit fel kéne tuningolni, de nemtom hogy.azt szeretném, ha jobban fel tudnék oldódni, nem lennék ilyen félénk..
A divatról pedig azt szeretném megtudni pontosan, hoy hogyan öltözködjek divatosan, reggel amikor suliba megyek milyen cuccot vegyek fel, hogy azért megnézenek, hogy az igen, ez a csaj tud öltözködni.. de nem azt kell érteni ez alatt, hhogy kihívóak legyünk, és felvegyük a ríkító lilát, a sárgával, hogy feltűnjünk, hanem hogy divatosak legyünk..ha megyek vásárolni miket vegyek, hogy?.. és anyagilag is megtehetem hogy sok ruhát vegyek, márkásat, drágát, most ballagásomra s jókis pénz gyűlt össze, és szeretném ruhára költeni, de nemtudom milyeneket vegyek, ami király.. :DD szeretem amúgy ezeket a csőnacikatis, és általában ezekben járok, ez még nem akadály, ahhoz hogy jól öltözködjek ugye?
Előre is köszönöm . :)
ja, amúgy 14/L vagyok ha számít.
és még annyit ehhez a népszerűséghez, hogy szeretném ha nagy barátitársaságom lenne, ezt mivel tudnám elérni? :)) köszzi.
ha gondolod msn-en segítek..nem márkásan..deh jól öltözködök..és nagydumás vagyok..:D
ha gondolod privbe írj egy e-mailt az msn-eddel..fekveszlek és segítek :D
13/L
Olyat vegyél, ami tetszik. Légy nyitott, és add önmagad. Semmi értelme a népszerűségnek, ha baromi szarul érzed magad, mert a ruháid menők, de igazából nem valóak hozzád, és van egy hatalmas baráti társaságod, de igazi barátod egy sem. Megjátszani magad pedig úgy sem tudod hosszú távon. Vagy laza vagy és beszólós, vagy ki fog derülni, hogy szerepet játszol, és az nagyon gáz.
Amúgy, én idősebb vagyok nálad jópár évvel, de később inkább a kis (pár fős), közeli baráti társaságok a "menők". A népszerű embereket elég gyorsan meg szokták utálni gimiben (tesznek is érte) :)
igen, tudom hogy ez nem teljesen így van, hogy attól, hogy jól öltözök, attól szeretni fognak meg minden... én nem csak emiatt szeretnék divatosan öltözködni. én most te öltözök rosszul, csak vannak olyan lányk, akik sokkal jobban öltöznek, és azt mondták nekem is, hogy lehet az én ruháimból is olyan jól öltözködni, csak én nem találom magam annyira fel, nemtudom, hogy akkor most mit-mivel is vegyek fel..ebben kéne nekem egykis segítség.
És most is vannak barátaim, csak szeretném ha még több lenne és sztem lehetne is, csak túl félénk vagyok, nincs elég önbizalmam, mindig úgyérzem, hogy engem néznek folyton..nemtudom ezen hogy tudnék változtatni, mert uygebár ki akar olyan barátot, aki alig mer megszólalni, és nagyon félénk. inkább sztem, olyan barát a jó, aki vicces, szórakozik veled stbb..
Én imádok öltözködni, de nem követek másokat. Nem akarok tucat lenni..Nagydumás vagyok, vidám és szórakoztatom az embereket a beszólásaimmal. Társaságom az van, viszont igaz barátból kevés. Az persze nagyon fontos, hogy olyan emberek vegyenek körül, akik vidámak, van életkedvük. Bár én a legjobb barátaimat akkor is elviselem, ha éppen depressziósok..Na de..ha gondolod, írj privit, vagy vegyél fel msn-re, hátha tudok neked tanácsokat adni öltözködés vagy népszerűség kérdésben=) : szurrealista_valosag@hotmail.com
puszim.
szia!
Szerintem ha veszel divatlapokat (pl im, százszorszép, joy ilyesmik) akkor ott jókis összeállításokat tudsz ellesni, meg neten is nézegethetsz sztárokról képeket, meg divatbemutatókról is, és egy idő után már "magadbaszívod a stílust" :P Meg másik jó tipp, ha választasz egy stílust, és olyan ruhákat veszel, ami minden máshoz illik (akár barátnőddel mehetsz vásárolni és ő megmondja szerinte illik e ez a többi ruhádhoz)
De ne feledd: „A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, független attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve ha megvan hozzá az emberekben a kellő intelligencia.” Giorgio Armani
szia!Tudok egy jó beszólást,csak nemtudom neked mennyire tetszik.
Ha valaki azt mondja neked:Hé, ma milyen karikás a szemed!
te meg mond azt hogy:Persze, nem tudtad, hogy most ez a legnagyobb divat Hollywoodban?" vagy: "Olyan este után, amilyen az enyém volt, ez a minimum!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!