Hogyan öltözködjünk divatosan, és hogyan lehetünk népszerúek?
Úgyértem ezt a népszerűséget, hogy ha vki beszól akkor vmi olyat beszólni, hogy, mittomén nem kell trágárul beszólni, csak vmi olyat visszaszólni, amire felfigyelnek..mert én ilyenbe nem vagyon vmi nagyszakértő, mert nem tudok mindig mit visszaválaszolni, ha vki ilyen nagydumás írhatna nekem pár ilyet. :) az a bajom, hogy nagyon félénk vagyok, ha vki odajön mellém, és elkezd beszélgetni, kérdez minden, akkor látom, hogy ő annyira felszabadult, de én meg olyan szűkszavúan válaszolok, szégenylős vagyok, és meg se szólalok, nem kérdezek tőle semmit...nincs önbizalmam( de nagyon nics. :( :( )!kicsit fel kéne tuningolni, de nemtom hogy.azt szeretném, ha jobban fel tudnék oldódni, nem lennék ilyen félénk..
A divatról pedig azt szeretném megtudni pontosan, hoy hogyan öltözködjek divatosan, reggel amikor suliba megyek milyen cuccot vegyek fel, hogy azért megnézenek, hogy az igen, ez a csaj tud öltözködni.. de nem azt kell érteni ez alatt, hhogy kihívóak legyünk, és felvegyük a ríkító lilát, a sárgával, hogy feltűnjünk, hanem hogy divatosak legyünk..ha megyek vásárolni miket vegyek, hogy?.. és anyagilag is megtehetem hogy sok ruhát vegyek, márkásat, drágát, most ballagásomra s jókis pénz gyűlt össze, és szeretném ruhára költeni, de nemtudom milyeneket vegyek, ami király.. :DD szeretem amúgy ezeket a csőnacikatis, és általában ezekben járok, ez még nem akadály, ahhoz hogy jól öltözködjek ugye?
Előre is köszönöm . :)
Figyelj, felszabadultnak születni kell, de a zárkózottságot lehet oldani, például Harsányi Gábor tehetségkutató és kommunikációs készségfejlesztő stúdiója is ezzel foglalkozik, színjátszást lehet tanulni miközben teljesen eltűnik a lámpaláz, és valahogy bátrabb lesz az ember, értenek hozzá :)
A divat pedíg ne érdekeljen, ugyaqnis azoknak való, akiknek a feje annyira üres, hogy még saját ízlésük sincs, ezért csak a divattervezők ízlését vagy a sztárokét tudják követni....
14 éves vagy, most tnaulj emg nyitott lenni, a gimiben pedíg minden másképp lesz, ott már nem vagy benne a skatujában, ott az új énedet ismerik meg, mert a régi suliban lehetsz felszabadult, a többiek ugyanazt a zárkózott lányt látják majd....a gimiben viszont már azt ismerik meg aki valóban vagy...
A beszólásokról meg annyit, hogy ahhoz az agynak kell úgy járnia...ha te nem arra vagy szakosodva, hogy másokat hülye beszólásokkal döngölj földbe akkor csaka eröltetett lesz...
A divatos vagy feltűnő dolgokat nem lehet csak úgy egyik napról a másikra, menj el színházba egy olyan darabra ami engedi a vad sminket és ruhát pl: Vámpírok bálja Kisminkeled magad olyan szép vámpírosan felveszel valami nagyon csinos és szép ruhát, a darab tetszeni fog, nincs olyan ember akinek ne tetszett volna....
A lényeg, hogy a színházban tuti nem találkozol ismerőssel, a vad smink pedíg afféle maszk, új személyiséget, és önbizalmat ad, hihetetlen mit fel nem fedez magában az ember ha a sok ember közt idegenként csinos lehet...azárt a Vámpírok bálját ajánlom, mert azért oda mindenki fekete-vörösben megy vad sminkkel ott nem lógsz ki a tömegből... :D például egy szépség és a szörnyetegnek nincs olyan rajongótábora akik a darab szineiben mennek, és átérzik a hangulatot...
Azért színházat ajánlok (bár msotanság divat nem szeretni, mégis a vámpírok bálja nézőtere tele van korunkbeliekkel (mert én 15 vagyok)) szóval azért színház, mert ott úgy ki lehet öltözni, abból lehet önbizalmat nyerni, és persze egy szép élmény is :)
utolsó 16/f tudnál egy lánynak öltözködési tippeket adni ?:D:D:D:D
vagy a nagydumások közé tartozol akkor asszem nekem is lesz rád szükségem :D:D XD
Szia!
Ismerős, tavaly én is így voltam, meg egész 1-8. osztályba, alig bezsélgettem valkivel és nem voltak barátnőim. Amúgy most 15 vagyok, ez éven mentem középsuliba és az új osztályba találtam nagyon sok barátnőt, a régi osztálytársaim is mondták h mennnyira megváltoztam. Szerintem próbáld önmagadat adni, menj oda mindenkihez beszélgetni. Ez a beszólás dolog meg hülyeség, én sem tudtam mit beszólni, ha valaki nagyon bunkó volt, akk mondtam neki valami nagyon csúnyát és otthagytam. Sztem vegyél olyan ruhákat, amik tetszenek és jól érzed magad bennük. És ne akarj annyira népszerű lenni, sztem egy kissebb baráti körben is jól érezheted magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!