Budapesten milyen boltokat ajánlotok?
Az a helyzet, hogy nem rég óta lakom Budapesten és nem igazán tudom, hogy hol érné meg vásárolni
nem is igazán a márkáság lenne a lényeg, hanem csak, hogy ne legyen mégse olyan szar, hogy szétesik 1 hét alatt stb
és, hogy árban se legyen olyan húzos (gondolom 2ezer egy polóért, amn nincs semmi hűlye minta, az reális...)
ázsia center,még alkudozhatsz is:d
meg persze a plázákban a boltok,bár ott drágák,de néha ki lehet fogni olcsókat is:)
meg vannak pl a háda turik. erről nem tudok mit mondani,nincs innen ruhám,de csak jókat hallottam:D
Közel 1,5 év tapasztalata, hogy még mindig a HÁDA Kft. turijai a legjobbak. Igaz, idő ráfordítást igényel (mert nem biztos, hogy azt találod, amit szeretnél, sőt, általában mindig akkor találsz meg egy dolgot, amikor már letettél róla) Ár - érték - minőség arányban egész jók.
Nekem a kedvencem a Nagy Lajos király útja, az Őrs Vezér tér (Skála) /mindkettő a 3-as villamos vonalán/ és a Lurdy ház.
Eleinte körbe jártam az összes plázát, néhány kínai áruházat, de nem sok mindenre leltem. S kezdetben sajnáltam (és most is sajnálok) egy szita anyagú pólóért 4-5 ezer Ft-ot kiadni.
A Hádában már 800-900 Ft-ért olyan Marks Spencer egyszínű, póló jellegű felsőt veszel, hogy majd meg szólal. Sokszor teljesen új.
Ha nézelődsz a plázákban, akkor még esetleg a C und A éri meg. Illetve a Blahán van egy kínai a régi skála áruház épületében.
Jó keresgélést!
Áh, köszönöm az eddigi kommentelőknek :)
egy csóró kollégistának pont ilyen hely kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!