Egy csomó jó állapotú alig használt ruhám van amiktől meg szeretnék válni. Hol adhatnám el egybe az egészet? Ajánlotok valami turkálót Budapesten ahol jó áron beveszik a ruhákat?
Figyelt kérdés
Rengeteg ruhám van amit nem nem hordok, Mind jó állapotú, valamelyiken még a címke is rajta van, mert egyszer sem volt rajtam. Több cipőm is van a legtöbbjük márkás, amik soha nem voltak rajtam vagy csak 1x-2x. El szeretném adni őket. A cipők egy részét megpróbálom aukciós oldalakon eladni, de a ruhákat nem érdemes. 60-80ruha darabot, pólót, nadrágot, kardigánt, kabátot egyenként felrakni egy ilyen oldalra, postázni is macerás lenne. Ezért szeretném eladni őket egyben. Nem tudom hogy turkálókba bevesznek -e így egyben ruhákat? Tudtok esetleg konkrét helyeket ajánlani? Körülbelül mennyiért veszik be őket?2011. okt. 15. 14:02
1/8 anonim válasza:
Milyen a méreted? Esetleg egy két kép a lrgjobbakról? H milyen stílusúak? :)
2/8 anonim válasza:
Pedig én is aukciós oldalt ajánlok. Vaterát konkrétan. Posta 20 kg-ig elvisz egy csomagot 1050 ftért.
3/8 A kérdező kommentje:
Zömmel L , XL -esek egy két M-es is akad. Különböző stílusúak, nagy részük New Yorkerből , C&A -ból, H&M ből és Decathlonból van. A cipők39,40,41,42-esek puma,nike,DC,ZooYork,Doo-dogs,Converse ezen kívül sok cipő a Deichmannból, Streetből és Humanikból van.
pár ruhát lefotóztam :
2011. okt. 15. 15:30
5/8 A kérdező kommentje:
Nincs, legalább is nem tudok róla.
2011. okt. 16. 17:09
7/8 anonim válasza:
Glamour akció, persze ez csak jótékonykodás. De ha ennyi márkás, alig használt cuccod van, belefér egy kis adományozás is.
8/8 anonim válasza:
úúhh...én nagyon szívesen vennék tőled dolgokat! :DDDD
klasszak a cuccaid, és nagyjából egy a méretünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!