Budapesten milyen jó küzdősportokat ajánlotok? (bővebben lent)
mitől félsz? sportot kérdeztél, senki nem halt még bele egy kis sportba. mondjuk harcművészetekbe igen.. meg végül is, rosszul írtam, sport közben is haltak meg :D (pankráció, autóverseny stb..) mindegy, a küzdősportok nem veszélyesek, ne tarts tőlük.
én savate-ról hallottam jókat Pesten. de nem árt ökölvívással kezdeni..
akkor ne gyere hozzám edzeni, mert nálunk még elő is fordulhat.
de előbb fogsz gyerekfog evő manókat látni (dont be afraid of the darkness, jópofa film) mint egy küzdősport edzésen komoly nyaksérülést kapni. ne bántódj meg, de egy kicsit más világban élsz :) mint a fogyasztókrémekkel pácolódó fogyózók :D
változó. havi 4-5000 forintért már simán jól felszerelt edzőtermi edzés lehet. kravmagának semmi értelme, de az 8-10 kilo. ezek heti 2-3 edzéssel bírnak.
én tudnék menni kungfuzni baromi kemény és jó helyre, az 10k lenne, csak nincs annyim. persze mivel ez nem pénzlehúzásról szól, és magam sem tanuló szinten vagyok, majd valahogy megoldjuk, amíg nem találok rá forrást.. mert ez így sok lenne nekem a mostanihoz képest ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!