Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ruhák, cipők grammra pontos...

Ruhák, cipők grammra pontos méréséhez a konyhai mérlegek nem túl kicsik? Milyen mérleggel szoktatok mérni, hogy vaterán pontos postai díjat tudjatok megadni?

Figyelt kérdés
Linkeljetek légyszi képet is, köszönöm!
2012. ápr. 7. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Én egy sima konyhai mérleget használok ehhez. Tökéletesen le lehet mérni, hiszen grammban adja meg az értéket. Ha jól tudom, 3 kg-ig lehet vele mérni, az épp elég cipőknek, ruháknak.
2012. ápr. 7. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nem pont ilyen, de majdnem;levettem róla a tálat, anélkül mérek vele. (első voltam)

2012. ápr. 7. 22:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor gondolom dzsekiket, pulóvereket jól be kell zacskóba bugyolálni és úgy rátenni, hogy ne lógjon le?
2012. ápr. 8. 02:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Minek grammra pontosan mérni???

A postán súlyhatárok vannak, tökmindegy hogy 380 gramm vagy 410 mert pl. ez a 250-500 grammmig kategória.

Számolj hozzá mindig egy boríték vagy csomagolópapír + cellux súlyt és kész. Ha határon van inkább többet kérj max akkor vastagabban becsomagolod. (még mindig jobb mint pénzért visszautalgatni száz forintokat.)

2012. ápr. 8. 13:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi:) Úgy értettem, hogy nem kilóra pontosan:)

És szerintetek vaterán vagy teszveszen érdemesebb hirdetni?

2012. ápr. 8. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!