Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha 167 cm. Vagyok, vehetek...

Ha 167 cm. Vagyok, vehetek fel magassarkú cipőt, nem gáz? Nem leszek tőle 'túl magas'?

Figyelt kérdés

mert félek, hogy túl magas leszek és mindenpasinál magasabb leszek tőle.. de a balerina cipőt már uinom.

ha hordható, kb milyen magas sarkú cipőt vegyek?

2012. márc. 31. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan felveheted ha szeretnéd.

:)

Magasságot meg te fogod érezni, mi a jó neked.

2012. márc. 31. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
én 182cm vagyok mindennap magassarkút hordok és nem érdekel h magasabb vagyok-e néhány pasinál te egy 8cm magassarkúban 175cm leszel ami egy átlag pasinál nem magasabb
2012. márc. 31. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Simán felveheted a magassarkút! És buliba pl mindig 12 cm-es sarkú cipőt veszek fel, hétköznap pedig ha magassarkú van rajtam, akkor az is 5 cm-től magasabb (ált.7 cm). Szerintem ne a fiúk magassága befolyásoljon ebben. Ha lapos cipő van rajtam még akkor is nagyon sok pasi alacsonyabb nálam. Annál a fiúnál nézd a magasságot, aki tetszik, mert úgy látom téged zavar ha magasabb vagy a fiúnál, és egyébként megértem.
2012. márc. 31. 22:59
 4/4 anonim válasza:
167cm nem olyan magas, hogy ne vehetnél fel magassarkút...én 169cm vagyok és mindig magasban járok, alig vannak pasik, akiknél magasabb lennék...
2012. márc. 31. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!