Ha 167 cm. Vagyok, vehetek fel magassarkú cipőt, nem gáz? Nem leszek tőle 'túl magas'?
Figyelt kérdés
mert félek, hogy túl magas leszek és mindenpasinál magasabb leszek tőle.. de a balerina cipőt már uinom.
ha hordható, kb milyen magas sarkú cipőt vegyek?
2012. márc. 31. 19:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan felveheted ha szeretnéd.
:)
Magasságot meg te fogod érezni, mi a jó neked.
2/4 anonim válasza:
én 182cm vagyok mindennap magassarkút hordok és nem érdekel h magasabb vagyok-e néhány pasinál te egy 8cm magassarkúban 175cm leszel ami egy átlag pasinál nem magasabb
3/4 anonim válasza:
Simán felveheted a magassarkút! És buliba pl mindig 12 cm-es sarkú cipőt veszek fel, hétköznap pedig ha magassarkú van rajtam, akkor az is 5 cm-től magasabb (ált.7 cm). Szerintem ne a fiúk magassága befolyásoljon ebben. Ha lapos cipő van rajtam még akkor is nagyon sok pasi alacsonyabb nálam. Annál a fiúnál nézd a magasságot, aki tetszik, mert úgy látom téged zavar ha magasabb vagy a fiúnál, és egyébként megértem.
4/4 anonim válasza:
167cm nem olyan magas, hogy ne vehetnél fel magassarkút...én 169cm vagyok és mindig magasban járok, alig vannak pasik, akiknél magasabb lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!