Az emberek általában kinőnek egy-egy stílust?
Tapasztalatból mondom, hogy igen. Én is rájöttem, hogy nem kell ahhoz ffekete gönc és bakancs, hogy rockernek érezd magad. Egy gramm feketeét nem hordok, magassarkút viselek, de a metál a szívem csücske még mindig.
Erre jön rá az egyik része, a másik ameg a társadalmi hatás miatt. Munkahelyen nem veheted fel ezeket göncöket. Műteni nem mehetsz be bakancsban, és tanítani sem taníthatsz mondjuk dolláros arany nyaklánccal.
ha valakinak van egy stílusa legyen az bármi, és évek ót azt szereti, annak vallja magát, tudja a dolgokat a stílusról már életérzésként fogja fel akkor nem feltétlenül növi ki.
az öltözködés már más. nem kötelező úgy öltözködni ha pl rocker vagy mint egy rocker, ha annak vallod magad , olyan zenét hallgatsz akor akor is rocker leszel ha nem úgy öltözködsz, persze ez minden stílushoz vonatkozik
és igen igaza van elözö kommentelőnek hogy nem mehetsz bárhogy egy állásinetrjúra pl, orvosnak tanárnak, stb-nek
az emberek olyanok hogy akaratlanul is első látásra, és benyomásra izélnek
vannak olyanok hogy valakit meglátnak hogy hogyan van felöltözve rögtön elitéli hogy milyen ember közbe pedig nagyon is ért az adott szakmájához...
Inkább úgy mondanám, hogy felnőtt korra megtanuljuk hogy hova mit illik felvenni. Más stílusban öltözünk fel a munkahelyre és máshogy egy koncertre/diszkóba, máshogy ha leugrunk a sarki boltba. Na meg mivel önálló keresetünk van, jobban megengedhetjük, hogy többféle stílusú ruhánk legyen. Ez fiatal korban elképzelhetetlen volt, örültem hogy egyáltalán az volt ami.
Annyiban viszont nem nőttem ki a rock stílust, hogy képtelen vagyok színes, mintás ruhákban járni. Így aztán munkahelyre is elegánsan, de egyszerűen öltözködöm és csak natúr vagy sötét színű ruháim vannak.
Sztem olyan középsuli után már elkezdődik ez a folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!