Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért gyengébbek általában...

Miért gyengébbek általában matekból az emberek?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre, hogy ez a kitűnőknek is nehezen megy. Pedig egész logikus és még magolni sem kell.
2012. márc. 19. 15:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
pont mert a legtöbb ember csak magolni tud.
2012. márc. 19. 18:15
 2/11 anonim ***** válasza:
A matematikához intelligencia kell. Ez az emberek többségéből hiányzik.
2012. márc. 19. 19:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Magyarán csak az jó matekból, aki intelligens?
2012. márc. 19. 19:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, kedves kérdező.
2012. márc. 19. 19:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Viszont azt is meg kell jegyezni, hogy attól még lehet valaki nagyon intelligens, ha nem jó matekból, mert mondjuk nem érdekli a matematika.
2012. márc. 19. 19:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

a matekhoz jó probléma megoldó képesség és önálló gondolkodás kell, ez nagyon sok emberből hiányzik. de van olyan is, akinek abszolút nem áll rá az agya vagy nem is érdekli az egész.

ezek miatt megy kevesebb embernek

2012. márc. 24. 21:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Mert már bele van sulykolva a gyerekekbe a média által, hogy amin kicsit is gondolkozni kell a rossz gonosz nehéz és természetesen szükségtelen. Így kell hlye felnőttet csinálni, akit aztán lehet etetni a marhaságokkal
2012. márc. 24. 21:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert egyszerűbb azt mondani, hogy "jajjj, én béna vagyok matekból, én humán beállítottságú vagyok, nekem ez nem megy...", mint leülni, és addig gyakorolni, amíg meg nem tudja csinálni az ember.
2012. márc. 27. 21:42
 9/11 anonim válasza:
Szerintem is intelligencia függvénye, ami jó problémamegoldó-képességet takar. Nekem sosem ment igazán, és sajnos így felnőttként sem igen boldogulok a mindennapi életben az olyan helyzetekkel, ahol szükség lenne gyors helyzetfelismerő, problémamegoldó készségre.
2012. ápr. 17. 21:03
 10/11 anonim válasza:

Azzal is egyetértek, hogy beállítottság kérdése is.

Engem mindig fárasztott a matematikai feladatokon való gondolkodás. Untam, nem szerettem agyalni, koncentrálni.

Biztos többre vittem volna, ha másmilyen vagyok.

2012. ápr. 17. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!