Csak szerintem van az, hogy a fodrász általában nem olyanra vágja az emberek haját, amilyet szeretnének, hanem amilyen neki tetszik?
Én is jártam már értetlen fodrásznál. Hosszú hajam van, mondtam neki, hogy csak a töredezett véget vágja le egyenesre, mindenhol. Erre: ne legyen tépett vagy réteges? Mondtam, hogy meg ne próbálja, mert belé állítom az ollóját.
A hab a tortán az volt, mikor közölte, hogy nem tud fonni, pedig semmi extrát nem kértem, csak hogy fejtetőtől fonja be vizesen a hajam.
A legtöbb fodrász azt a fazont vágja ami akkor volt divat mikor elkezdte a szakmáját.
Azért az elég gáz hogy egy fodrász nem tud fonni. Ha mondjuk nem tud parkettafontást készíteni az oké, de hogy egyáltalán nem....
Nem csak neked ez a meglatasod, nekem is :D
Anyum egyik jo baratnoje fodrasz, es nekem is csinalt 1x-2x hajat... az elso egesz jo lett igazabol, mert akkor a hosszat is le akartam vagni nagyon... :D
A masik alkalommal, akkor borzalmas lett, mert kozoltem vele, hogy ritkitson a hajambol, mert nagyon dus, es irto nehez reggelente vasalni(gondor a hajam, nehany helyen pedig csak hullamos, tulajdonkeppen ilyen ossze-vissza hajamvan). Erre alig ritkitott belole, a frufrum veget pedig meg be is kukroitotta, hogy az nekem mennyire jol all.... na hat az volt az utolso fodraszos kalandom :D
Pici korombam meg amig anyum hordott fodraszhoz, akkor is rendre elcseszte a hajamat, es mindig olyan tre legofejem volt... :(
Inkabb magamnak festem, vagom.... :DD A sajat kezemben mar megbizok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!