Milyen magassarkút vegyek amiben mindig tudok mászkálni?
Figyelt kérdés
Nem kell túl magas sarka legyen csak az lenne a lényeg, hogy elegáns legyen. A sportcipőt meguntam, jó lenne mindig csinosnak lenni. Tudtok linkelni vagy ajánlani mindennapos használatra ilyen cipőket? (sulira, boltba, sétálni stb)2012. márc. 27. 15:47
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezek a magastalpú topánkák kifejezetten tetszenek:)
2012. márc. 27. 16:05
3/5 anonim válasza:
örülök neki :) hivatalos nevén éktalpú szandál és idén nagyon megy és kényelmes mert már felavattam mindkettő ilyen cipőm:) ma is voltam benne shoppingolni,nem fájt a lábam:)
4/5 A kérdező kommentje:
jó hír, ha nem fáj benne az ember lába:) bár ma itt elég nagy szél volt, a sima topánkámat nem mertem felvenni, de majd hamarosan körülnézek és keresek valami ilyesmiket is:)
2012. márc. 27. 16:16
5/5 anonim válasza:
nem tudom milyen árban szeretnél meg milyen városba laksz igaz, én győri vagyok és egyet a playersroomba vettem 20-ért utána már zsé hiányában Lillé-be (hát butik itt győrbe de végülis kínai) aztán ott vettem egyet 5 ezerért és nem érzek igazán különbséget! Deichmann van most tele velük,ott biztos találni fogsz kedvedre,az szinte minden városba van:) Én ma is felvettem,ittis nagy szél volt de nem fázott benne a lábam egyántalán:) Sok sikert,jó shoppingot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!