Budapesten hol tudok venni ilyen magassarkút? (bőv. Lent)
Szóval fekete alkalmi magassarkút szeretnék venni, maximum 5 centis sarokkal, mert így is majdnem 180 centi vagyok. 41-42-es lábam van, és nehezen találok cipőt, legalábbis ilyet. A környéken abszolut nincs, ezért szeretnék Budapesten venni, csak nem tudom, hogy hol van a fentieknek megfelelő cipő, ami árban is megfelelő, nem túl drága. Az aréna plázában szét fogok nézni, meg talán a westendben is, csak melyik boltokba nézzek be inkább?:)
Illetve, egy másik kérdésem is lenne, mégpedig hogy hol tudok szintén Budapesten nagy méretű, de fiatalosabb, nem túlságosan kivágott pólókat, felsőket venni? Ami szintén normál árkategóriába, és minőségbe tartozik.
Köszönöm szépen a válaszokat!
19L
A legtöbb teszkóban már elég jó a nagyméretű ruha választék. Ezek az F&F ruhák árban és minőségben is egész jók, igaz, átlagosak, szóval ha nem feltűnőre vágysz, szerintem jók.
Cipő, hát az általad említett plázákban nem tudom, h hol lehet nagyobb méretű cipőt kapni, viszont a Deichmann boltokban szerintem találnál neked megfelelőt. Pl ezeket nézd meg, szerintem megfelelnek a kritériumoknak :):
Felsőügyben szerintem a H&M jó választás, egy kicsit egyébként is kicsit nagyobbak a ruháik (pl. az ottani xs-es s-esnek felel meg) és L-XL-ig minden felsőből van, valamint van egy külön molett kollekciójuk, ott 45-54, XL-3XL-ig van a méretezés. Szerintem ízlésesek és fiatalosak is. Írok linket is :):
a H&M+: [link]
és a sima női részleg: [link]
Remélem tudtam segíteni.:)
köszönöm szépen, mindkettőtöknek ment a zöld pacsi :)
még egy olyan kérdésem lenne, hogy deichmannt merre találok?:) keletihez visz a vonat, szóval ahhoz legközelebb:) mert azt tudom,hogy dunakeszi tópart bevásárlóközpontban van, viszont az ha jól tudom, elég messze van onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!