Szerintetek érdemes budapesten a körúton vagy ilyesmi olcsóbb helyeken csizmát vagy csizma jellegű magassarkút venni? Kinek mennyi idő után ment szét, ha volt efféle olcsóbb csizmája?
Figyelt kérdés
Letettem a drágább csizmákról, mert nem a minőséget fizetjük meg, sokkal inkább- úgy vettem észre- a márkát.2009. okt. 27. 20:34
1/4 anonim válasza:
nekem a kedvenc magassarkúm van ilyen kis pincés kinai boltból! :) jó, nem kinai néven fut, hanem vmi butikféle, de ugyanazok a cuccok mint kinaiban. szóval 2800ért vettem még 2 éve, de azóta is hordom! nem csizma csak sima magassarkú de azóta se találtam sehol még 1 ilyen kényelmes cipőt! ja és csinos is :)
2/4 A kérdező kommentje:
Szóval ezekszerint beruházhatok:) Mert vettem 18000ért egyszer és szétment 2 hónap alatt. :S Ez milyen... Akkor inkább veszek 5 körül és az mennyen tönkre két honap alatt:) Amugy én is azt tapasztaltam, barátnöm köruton vesz, és azért bírják a cipői.
2009. okt. 27. 20:59
3/4 anonim válasza:
Sztem annyira felesleges egy drága csizmit venni, úgyis mindig más jön divatba, meg megunod és másikat akarsz. Egy idényre meg megfelel egy olcsóbb is. Amúgy meg tényleg nem a minőséget fizeted meg. Én régebben a Deichmannban meg a Humanicban vettem cipőket de azok is ugyanúgy tönkremennek meg stb. Most vettem egy édes bokacsizmit nagyon kényelmes, jövőhónapban meg veszek egy térd fölé érőset! :-)
Szóval nyugodtan választhatsz egy olcsóbb darabot!
Majd számolj be róla! :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Most aztán elhatároztam magam és vettem egyet 5000 Ftért,tűsarkú fekete.emélem ezt a telet kibirja...Félretetettem fizuig az eladóval, nehogy már elvigyék az utolsó negyvenest.Egyszerű műbőr, azért remélem nem izzad bele a lábam nagyon.Na majd meglátjuk hogy üzemel:)
2009. okt. 28. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!