Lányok, a tavaszi/nyári időszakban inkább szoknyát/ruhát vagy nadrágot hordotok?
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 21:47
3/8 anonim válasza:
Mindkettőt, de nadrágból csak rövidet (mondjuk én télen is csak szoknyát meg rövidnadrágot hordok).
23L
4/8 anonim válasza:
Főleg nadrágot. Könnyen kidörzsölődik a combom, ha nincs rajtam harisnya, nyáron pedig azért még leggingset sem nagyon van kedvem húzni. Szóval marad a gatya. :)
6/8 anonim válasza:
Csak szoknya. Nagyon ritkán nyáron felveszem a rövidnadrágot ha éppen az összes szoknyám mosáson van. Télen is szoktam szoknyába lenni ha nincs annyira hideg de akkor inkább nadrágot húzok. Nyáron amikor nagyon meleg van egyberuhákat hordok.
7/8 anonim válasza:
Én csak nadrágot rövidet vagy hosszút az időjárásnak megfelelően!Felveszem a szoknyát is ritkán de azt csak leggingsszel...:)
8/8 anonim válasza:
Imádom a szoknyákat,de inkább télen és hűvösebb időben.Harisnya nélkül nem venném fel,nyáron nagyon melegben.Szóval olyankor nem nagyon hordok,nem takarja a lábam,átlátszatlan fekete harisnyában nem gond ha fújja a szél mindenfelé,nyáron ezt hogy oldom meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!