Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti tangát hordotok?...

Lányok! Ti tangát hordotok? (Az összes lány akit ismerek mind azt hord! Nem fáj, szúr meg ilyenek? )

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 15:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ha lehet, kerülöm. De vannak olyan nadrágok, amikhez fel kell venni.

Nem szúr, nincsenek benne tüskék... Nem kell felhúzni a nyakadig meg jó méret, és nem kényelmetlen.

2012. márc. 18. 15:57
 2/17 A kérdező kommentje:
"De vannak olyan nadrágok, amikhez fel kell venni." ezt hogy érted? kötelező? :D
2012. márc. 18. 16:02
 3/17 anonim ***** válasza:
elöszőr elég kényelmetlen volt, de utánna hamar megszoktam.amúyg nem szoktam, inkább francia bugyit hordok, de ha például fehér nadrág van rajtam, és átlátszik akkor mindenképpen tangát.
2012. márc. 18. 16:03
 4/17 anonim ***** válasza:

nadrághoz én is azt hordok.Utálom,ha látszik a bugyi.

ha jó améret akkor nemvág

2012. márc. 18. 16:03
 5/17 anonim ***** válasza:

néhány nadrágomhoz én is tangát hordok, de egyébként inkább a francia bugyit preferálom

állandóan tangában lenni higiénés szempontból nem ajánlatos

2012. márc. 18. 16:07
 6/17 anonim ***** válasza:

Szűk nadrághoz jó, mert ha vékony anyagú a nadrág, akkor a bugyi széle könnyen átlátszik, és az elég csúnya szerintem.

Egyébként én szeretem a tangát, bár aludni nem szeretek benne, meg nagyobb eséllyel okoz fertőzést is, a másik fazon, amit szeretek, az a francia. Ha vékony vagy csipkés anyagú, az sem látszik át nadrágon/szoknyán.

2012. márc. 18. 16:13
 7/17 anonim ***** válasza:
csak azt hordok, nem kényelmetlen, nem szúr, nem fáj (nem is értem h szúrna meg fájna :D)
2012. márc. 18. 16:25
 8/17 anonim ***** válasza:
énis csak azt hordok már 12 éves korom óta..most vagyok 20..egyántalán nem kényelmetlen,alvásnál is az van rajtam természetesen. Volt pár darab amit vettem ami nem volt kényelmes ilyen volt pl a randi bugyi(ami alul nyitott), háát olyan szinten feszített meg bevágott,hogy egyszer volt csak rajtam:) De amúgy tanga forever:) csipkés a kedvencem!
2012. márc. 18. 16:27
 9/17 anonim ***** válasza:

én is tangát hordok.szerintem nagyon kényelmes:):D

persze ha túl kicsi akkor lehet max kényelmetlen mert bevág meg dörzsöl meg nem tudom mi,de ha a méret jó akkor észre sem veszed,hogy rajtad van:)

16L

2012. márc. 18. 17:18
 10/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan alsó, amihez kötelező a tanga. Csak ha zavar, hogy átlátszik.

De mások miatt... szerintem nem titok, hogy az ember fehérneműt hord. Én még soha nem láttam senkinek a bugyivonalát. Igaz, nem is azt nézem, de ha ANNYIRA feltűnő lenne, akkor látná mindenki.

Nálunk suliban volt divat a tanga.

2012. márc. 18. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!