Lányok! Ti tangát hordotok? (Az összes lány akit ismerek mind azt hord! Nem fáj, szúr meg ilyenek? )
Ha lehet, kerülöm. De vannak olyan nadrágok, amikhez fel kell venni.
Nem szúr, nincsenek benne tüskék... Nem kell felhúzni a nyakadig meg jó méret, és nem kényelmetlen.
nadrághoz én is azt hordok.Utálom,ha látszik a bugyi.
ha jó améret akkor nemvág
néhány nadrágomhoz én is tangát hordok, de egyébként inkább a francia bugyit preferálom
állandóan tangában lenni higiénés szempontból nem ajánlatos
Szűk nadrághoz jó, mert ha vékony anyagú a nadrág, akkor a bugyi széle könnyen átlátszik, és az elég csúnya szerintem.
Egyébként én szeretem a tangát, bár aludni nem szeretek benne, meg nagyobb eséllyel okoz fertőzést is, a másik fazon, amit szeretek, az a francia. Ha vékony vagy csipkés anyagú, az sem látszik át nadrágon/szoknyán.
én is tangát hordok.szerintem nagyon kényelmes:):D
persze ha túl kicsi akkor lehet max kényelmetlen mert bevág meg dörzsöl meg nem tudom mi,de ha a méret jó akkor észre sem veszed,hogy rajtad van:)
16L
Szerintem nincs olyan alsó, amihez kötelező a tanga. Csak ha zavar, hogy átlátszik.
De mások miatt... szerintem nem titok, hogy az ember fehérneműt hord. Én még soha nem láttam senkinek a bugyivonalát. Igaz, nem is azt nézem, de ha ANNYIRA feltűnő lenne, akkor látná mindenki.
Nálunk suliban volt divat a tanga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!