Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti tangát hordotok?...

Lányok! Ti tangát hordotok? (Az összes lány akit ismerek mind azt hord! Nem fáj, szúr meg ilyenek? )

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 15:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Néhány hónapja nagyon elragadott a francia bugyi láz, és azóta az a kedvencem. Most készülök venni néhány francia bugyit.

Előtte viszont a tangát preferáltam inkább, de mostanában már egyre kevésbé szeretem. Sőt, vannak tök jó hagyományos fehérneműim is, amik szintén szépek, színesek, csipkések stb. és nagyon kényelmes. :)

Egyébként egy jól megválasztott fazonú és méretű tanga nem szúr és nem fáj a viselete.

16/L

2012. márc. 18. 18:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Sosem vennék fel tangát... Nem érdekel, hogy milyen nadrág, és kellene-e hozzá. Vannak francia bugyijaim meg "simák", de tanga egyáltalán nincs is.
2012. márc. 18. 19:17
 13/17 anonim válasza:

nekem eddig csak tangáim voltak, de kb. fél éve teljesen beleszerettem a francia bugyikba és most csak azt hordom, szerintem francia bugyiba is van olyan amit fel tudsz venni szinte minden nadrághoz és nem látszik át, persze van kivétel fehér nadrág!

amúgy nekem tökre kényelmes volt a tanga is, alváshoz is!

2012. márc. 18. 20:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nem hordok tangát normális bugyikat hordok meg franciát.

14L

2012. márc. 18. 20:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát én nem vagyok elkötelezett híve egyik fazonnak se, mikor mi. :D

Tangát egyre inkább csak randira, meg olyan nadrághoz, aminek nincs farzsebe pl. Fehér nadrághoz is mindegy amúgy, kivéve ha az ember ott tart, hogy az alá fehér bugyi dukál... hát nem épp, testszínű kell, az nem üt át jó esetben kicsit se, és akkor mindegy a fazon kb. :)

Amúgy jó méret nem kényelmetlen, ez is tény.

És én bevállalom, hogy sima, egyszerű, manapság húdeciki teli fenekű bugyikat is hordok. Persze nem nagyis fazonban, színeset, csipkéset, feszeset. :D Nekem az a legkéynelmesebb igazából, meg szerencsére páromnak van egy kis lolicon beütése, szóval ezt is értékeli. xD

2012. márc. 18. 23:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Én csak a tangát szeretem, és egyáltalán nem fáj, meg nem szúr, nem is érzem, hogy ott van :))

20/L

2012. márc. 18. 23:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Éveken keresztül csak tangát hordtam, kb 1-2 éve átszoktam a francia bugyira. Sokkal kényelmesebb, és állítólag ha valaki tangát hord könnyebben kap el fertőzéseket. Persze ha fehér, vagy világos nadrág van rajtam akkor tangát veszek fel, de amúgy inkább kerülöm.
2012. márc. 19. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!