Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 184 cm-es,43-as lábú lány...

184 cm-es,43-as lábú lány vagyok. Hol találok magamnak szép cipőket? :-)

Figyelt kérdés

bárki nagyot nézne, elárulom, hogy Nicole Kidman-nak és Paris Hilton-nak is 43-as lába van). Nagyon nehéz megfelelo méretu cipot találnom. Nem vagyok molett, szeretem a szép, divatos cuccokat, lábbeliket. Tud valaki segiteni, hol tudok vásárolni vagy rendelni az én méretemben? :-)

Kozsonom a segitséget!

2012. márc. 15. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
én 180centi vagyok és 42es a lábam. a deichmannba szoktam vásárolni :)
2012. márc. 15. 17:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani, mint az előttem szóló! 180 cm 42-es láb. (Bocsi az off-ért, megkérdezhetem hány kilók vagytok?)
2012. márc. 15. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:

én 75 körül de leakarok fogyni :D

és te?

2012. márc. 15. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 71,1 és szintén le szeretnék fogyni, csak egyenlőre azt kellene elérnem, hogy ne egyek minden nap édességet :/
2012. márc. 16. 09:06
 5/9 anonim ***** válasza:

na igen... de te husinak találod magad vagy miért szeretnél fogyni?

amúgy kezdhetnénk együtt a fogyást...mondjuk hétfőtől :D ez eddig nekem még sose vált be:)

hány éves vagy amúgy?

2012. márc. 16. 09:48
 6/9 anonim ***** válasza:
21 éves vok. Én benne vagyok az együtt fogyásban :D De csak az édességről szeretnék lemondani, a többiből pedig csak kevesebbet enni :D
2012. márc. 16. 10:20
 7/9 A kérdező kommentje:

64 kg vagyok :-)

a deichmann-on kivül tudtok még valamit ajánlani?

Humanic-ban szoktam még találni, de nekem ez nem elég :D

2012. márc. 16. 16:28
 8/9 anonim válasza:

Egy nagy-nagy ölelés, minden 180 cm-nél, magasabb ,s 40-es nél nagyobb lábú lánynak! Mert igazán gyönyörűek vagytok!

Csak, hogy ne búsuljatok, s legyen önbizalmatok:) Én csak 165 "magas" férfi vagyok, de teljes szívből tudok gyönyörködni a magas lányokban is, mert olyan elegánsak:)

2013. szept. 24. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:
de a dagi hosszú lábak nem szépek :3
2013. szept. 28. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!