Lányok, fiúk! Zöld farmer? Mit gondoltok róla, fel lehet még venni?
Maga a nadrág nagyon jól áll nekem (vörös a hajam), de már évekkel ezelőtt vettem, és már mást se nagyon látok zöld nadrágban. Konkrétan egy elég élénk, fűzöld csőfarmerről van szó, amit feketével vennék fel.
Azért sem vagyok biztos benne, mert nem vászonból van, ami most divatosabb lenne. 18/L
Szerintem is tök jó, az összes bolt dugig van most színes nadrágokkal, úgyhogy nem hiszem, hogy gáz lenne :))
20/L
Már ne haragudj, de ki a frászt érdekel, mit gondolnak mások, vagy mi a divat? A divat egy nagy hülyeség. A legtöbb embernek rosszul áll az éppen aktuális divat, mégis felveszik mert azt hiszik jól fognak kinézni, közben meg előnytelenek és rasnyák. Ráadásul nyolcvanan jönnek szembe velem az utcán naponta, teljesen egyforma kinézettel.
Ha neked tetszik a zöld farmered, és jól érzed magad benne, akkor tojjál nagy ívben a világ fejére és vedd fel! Magadnak kell tetszeni, nem másnak.
Egyébként én pont most szeretnék egy zöld farmert venni magamnak. :) Régen volt egy, de sajnos tönkrement, pedig nagyon szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!