Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti mit gondoltok egy...

Lányok, ti mit gondoltok egy ilyen öltözködésről?

Figyelt kérdés
Barna bőr cipő, fekete farmer, kockás ing, aminek a felső 2 gombja ki van gombolva és kilátszik a póló teteje, erre rájön egy világos sárga bársony kabát, jobb kezén pedig a gyűrűs és a mutató ujján van gyűrű.
2012. márc. 22. 12:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az utcára. Az ing minden nap változik, most épp kék színű van rajtam.
2012. márc. 22. 13:35
 12/20 anonim ***** válasza:

kékhez zöld kabát? esetleg piros díszzsebkendő?

Nincs valami szürkés sportzakód??

2012. márc. 22. 13:36
 13/20 A kérdező kommentje:

Csak fekete és sötét zöld zakóm van. A feketét alkalmakkor, viszont a sötét zöldet a hétköznaponként veszem fel.

Cserélgetni szoktam, néha a bársony kabátot, néha a zöld öltöny kabátot veszem fel.

2012. márc. 22. 13:39
 14/20 anonim ***** válasza:

Na elmondom, ha már kék az ing, vegyél fel egy szürkéskék farmert vagy feketét, de fekete cipővel, és szürkés vagy fekete kabáttal. Ha már az inghez öltözünk.

Sárga kabáthoz jó a szürke ing, vagy fehér, zöldhöz meg szintén nem vennék fel ezeknél élénkebb színt, hacsak nem akarsz úgy kinézni, mint egy arapapagáj.

2012. márc. 22. 13:40
 15/20 anonim ***** válasza:
valami bőrkabát vagy pulóvered nincs?
2012. márc. 22. 13:41
 16/20 anonim ***** válasza:
na mentem, szerezz be pár kardigánt is. Egyébként vegyél fel amit akarsz, ha sokan megnéznek/mosolyognak, akkor valami nem stimmelt. Ha meg jó pasi vagy, tök mindegy, mit veszel fel.
2012. márc. 22. 13:43
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem szeretem se a bőrkabátot, se a pulcsit. Utóbbit maximum télen, mikor hideg van.
2012. márc. 22. 13:43
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy jó pasi lennék, inkább egy az átlagból.

7 éve élek lassan párkapcsolatban, tehát nem akarok csajozni, csak érdekelt, hogy ki mit szól az öltözködési stílusomhoz. :)

2012. márc. 22. 13:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Lehet aztán jól néznek ki azok a cuccok, csak ugye mindenki gondol valamire. Viszont ez a világos sárga bársony kabát, és barba bőr cipő, hát elég érdekesen hangzik. Kép van ezekről? (nem rólad, csak a ruhákról) :D
2012. márc. 22. 20:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Nincs
2012. márc. 22. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!