Lányok nektek ez bejön? (14-15-16 éves csajok? )
Ígyjárok iskolába:
Kék SUPRA Cipő vagy Converse cipő
V nyakú Zara póló
DC pulcsi
DC Saspka
14/f
Csajok nektek ez bejön?
Egyáltalán nem érdekel, kin milyen márka van, de tapasztaltból mondom, akik csak márkásat hordanak, általában felszínesebbek, és kevésbé értékes emberek, mint azok, akik nem törődnek a márkás cuccokkal, és úgy általában kevesebb figyelmet fordítanak a kinézetükre (nem az igénytelenségéről beszélek, hanem arról, hogy ápolt valaki, de nem akar mindenáron menően kinézni).
Sztem amúgy sokkal kúlabb, ha valami klasszikus stílust mutat az illető, pl egy sima farmer van valakin egy egyszínű pólóval pl fekete v fehér, mellé esetleg kiegészítőnek egy pilótaszemüveg. Amúgy a testhezálló férfipólók általában kissé bénán állnak azokon, akiknek nincs kidolgozott/megmutatni érdemes felsőteste, és a v-nyak is keveseknek előnyös. (a mai fiúk többsége gizda, és nekik a v-nyak eleve nem áll jól).
szóval nekem személy szerint amit leírtál az egyáltalán nem jön be, főleg hogy a leírásban a márkán van a hangsúly, nem azon, hogy összhangban van-e vajon veled, vagy úgy egyáltalán harmónikusnak tűnsz-e benne. Mert amúgy a legdrágább gönc is állhat tök bénán valakin, ha nem tudja "viselni". És ha elfogadsz egy jótanácsot: kevesebbet foglalkozz azzal, hogy másoknak mi "jön be", és kicsit többet azzal, hogy neked mi számít, te miben érzed jól magadat. Mert az átsugárzik a ruhán, és a csajoknak az fog bejönni. Úgyhogy ne "akarj" megfelelni, csak egyszerűen érezd jól magadat :)
puszi
R.
15/L
Nekem ez "rúgnám" kategória, de a legtöbb korombelinek tetszik.
14L
Nekem ez a "körberöhögöm" és a " nem-akarok-tőle-semmit" kategória.
17/l
Ja, bocs. De talán még beleférek.
Nem igazán. Ezek a márkák így együtt eléggé érdekesen mutatnak.
Az nem zavarna,hogy próbálsz jól öltözködni,de azért ne mindenféle márkás cuccot vegyél fel,mert az nagyon béna tud lenni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!