Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ez a cipő? Mivel hordanád?

Milyen ez a cipő? Mivel hordanád?

Figyelt kérdés

2012. márc. 21. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
link?
2012. márc. 21. 19:04
 2/9 vviri ***** válasza:
ezt nem ertem hol van itt cipo vagy egyatalan milyen ciporol van szo?
2012. márc. 21. 19:04
 3/9 A kérdező kommentje:

oóoóoóo..mindjárt küldöm :D

[link]

2012. márc. 21. 19:11
 4/9 vviri ***** válasza:
nem a legjobb de alkalomra elmegy
2012. márc. 21. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:
A cipő fazonja nem rossz, de ha esetleg feketébe lenne akkor jobb lenne. Hát, nemtom mondjuk valami bálra venném fel. Nekem hasonló volt a vizsgabálos (tánciskolás) cipőm. De te ahhoz vedd fel amihez akarod. Engem ez esküvői cipőre emlékeztet.
2012. márc. 21. 19:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, később már megbántam,hogy nem a feketét vettem meg. De "szerelem első látásra" volt, így nem érdekelt. Most már feketébe venném meg :/
2012. márc. 21. 19:46
 7/9 anonim válasza:
Szerintem elképesztően helyes. : ) Én tuti felvenném hátköznap is (lengébb szoknyákhoz, akár fehérhez, színes felsővel, világos/virágos tavaszi/nyári ruhákhoz), és alkalomra is (vmi szép fényes anyagú, pasztellszínű koktélruhához, barack vagy pezsgőszín pl).. Nagyon tetszik, szabad megkérdezni, hogy hol vetted? :)
2012. márc. 22. 00:52
 8/9 anonim válasza:
*hétköznap
2012. márc. 22. 00:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Gyöngyösön vettem,egy kínaiba :D :)
2012. márc. 22. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!