Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy csináljak egyedi stílust?

Hogy csináljak egyedi stílust?

Figyelt kérdés

Am én alapjáraton egy rocker vagy, aki szereti a sportot. 9 éve focizok, de ugy nincsen stílusom

a hajam sima rovid 9mm-esre van levágva, átlagba fekete inget hordok, farmerral. bakancsot kihagyom.... mit tudnátok ajánlani stítusnak? (183cm/70kg vok)

ha lehet képeket linkeljetek már, illetve hol mennyiért lehet megvenni

(lehetőleg olcsón, mert jelenleg elég nehéz helyzetben vagyok)

2012. márc. 20. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
esetleg egy nemet mondanál, vagy uniszex akarsz lenni? :D
2012. márc. 20. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:
"A stílus maga az ember". Stílus vagy van,vagy nincs, ezt nem lehet "csinálni".
2012. márc. 21. 00:16
 3/6 A kérdező kommentje:

uh sorry amugy fiu

Nem lehet csinálni??? dehogy nem... pl gondolom te se ugy voltál vele hogy megszülettél egy sapival tróger gatyával és látták rajtad hogy te rapper vagy. és az elmúlt X időben nem változtál??? :D

2012. márc. 21. 10:24
 4/6 csokissüti002976 ***** válasza:

Piros ing, fekete gatya, piros bakancs. vaagy

Farmeroverál, piros póló, piros bakancs.

Legyen benne valami szokatlan, de azért legyen ízléses! :D

2012. márc. 21. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
de, kedves kérdező, félreértettél. a stílus Te vagy, amihez tanácsokat kell kérni az már nem stílus, majmolás, divat, mert mindenképp ki kell nézni valahogy, ugye. remélem értesz, ha nem, hát az sem baj, ez csak egy vadidegen véleménye. :)
2012. márc. 21. 17:38
 6/6 A kérdező kommentje:
am igen félreértettem. én úgy értelmeztem, hogy akinek eddig nem volt semmi stílusa, annak már nem is lehet... válasz az idegennek :D
2012. márc. 22. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!