Szerintetek is szánalmas a mai férfi divat/öltözködésből származó ellentétek?
A: 'v'-nyakú feszülős póló,retro napszemüveg,felzselézett haj ...néha vasalt+zselé,nagy csillogó övcsat,giccses szűk farmer
B:vasalt "lenyalt" haj,tornacipő,feszülősebb ruhák(ált fekete)
Nagy többségben ezeket látni és elég szánalmas h. ez alapján ítélnek meg valakit(elnőiesedés példáinak hoztam fel)....személy szerint egyikkel sincs bajom ,mivel az embert a tettei jellemzik, és attól még férfi marad és lehet jó ember is h. ne adj isten fekete vasalt haja van.
Szerintetek?
Ezek nem férfiak, hanem b*zik. Még a csajok közül is ocsmány az ilyen csőgatyás retrómajom...
17/f
Az, hogy valaki ilyen ruhákat hord, az értelmi képességeit mutatja meg. Olyanokat lehet b*zizni meg stb...
17/f
17/f ne hidd, hogy a bakancsosok között, akik lehet hogy olyan férfiasak, nincsenek b.zik! Nem egyet ismerek.
Manapság sajnos elterjedt ez, hogy a mai (leginkább) tizenéves fiúk ezzel foglalkoznak, hogy ki hogy néz ki, milyen az új hajdivat, meg csillivilli meg stb, és ez bizony nemcsak azért van, mert ők olyan nagyon igényesek akarnak lenni, hanem mert ezt látják az olyan ostoba műsorokból, mint a jersey shore és társai. Amúgy szerintem egyáltalán nem baj, ha valaki inkább átlagos, és azzal tűnik ki az ilyen kivasalt hajú divatoló fiúkák közül.
Én sem szeretem ezeket a divatmajmokat, de az, hogy valakit a tettei alapján ítéljek meg...kissé nehéz.
Nem azt mondom, hogy mind idióta, aki így öltözködik, de tény, hogy az emberről sokat elárul az öltözködése. És aki "férfi" létére képes köves fülbevalókat magára akasztani...abból én inkább nem kérek.
Ugyanakkor szánalmasnak találom a fekete rucis, halál lovagjait is. Számomra nem az a férfi, aki acélbetkós bakancsot hord, meg idióta együttese pólókba bújik.
A kettő közti arany középutat kéne megtalálni. de igazából a férfiak ezt idővel kinövik. Az, hogy a tini srácok mit hordanak, az pedig nem érdekel. :)
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!