Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hamis Louis Vuitton táskát...

Hamis Louis Vuitton táskát hol vehetek?

Figyelt kérdés
Nem is biztos,hogy jól írtam a nevét, de annyi embernél látok ilyen táskát. Rendesen LV van a táskán és a minta is megegyezik. Nem hiszem hogy Budapesten szinte a legtöbb fiatal lánynak van 200-300ezer forintja olyat venni. Köszönöm előre is a válaszokat!
2009. jún. 12. 20:33
1 2
 11/13 anonim válasza:

A legjobb másolatokat itt kapod: www.divatholmi.com

Bármit beszerez, nagyon korrekt, és a drágább másolat már szinte pont olyan mint az eredeti.

2012. jún. 11. 08:19
 12/13 anonim válasza:
Louis Vuitton pontosan. Ez egy nagyon ikonikus márka. Nekem van eredeti és másolat is. A másolatot én is itt vettem: www.divatholmi.com. Ők a legjobbak.
2012. jún. 11. 08:20
 13/13 anonim válasza:

[link]

már az árról látszik hogy hamis, egyépként, azt aki LV hamisítványt árul vagy megvesz büntetik!! na arról nem is beszélve hogy nagyoooooon ciki ha valaki direkt hamisítványt vesz!!

2014. márc. 2. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!