Hamis Louis Vuitton táskát hol vehetek?
Figyelt kérdés
Nem is biztos,hogy jól írtam a nevét, de annyi embernél látok ilyen táskát. Rendesen LV van a táskán és a minta is megegyezik. Nem hiszem hogy Budapesten szinte a legtöbb fiatal lánynak van 200-300ezer forintja olyat venni. Köszönöm előre is a válaszokat!2009. jún. 12. 20:33
1/13 anonim válasza:
asia centerben, vagy akármilyen más kínaiban... bár mondjuk ha érdekel a véleményem elég gáz hamisítvány táskát hordani..
2/13 anonim válasza:
Vatera, Teszvesz, kínai piac
Én is szeretnék egy LV táskát, de csak eredetit fogok venni, majd ha lesz saját fizetésem :) A helyedben abból a pénzből amennyit szánsz rá valami más, szép táskát vennék, amire nincs rányomtatva semmilyen hamis jelzés...
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Próbálom akkor ezeken a netes oldalakon. Igazira nincs pénzem vagy mire lenne... uh az nagyon sokára lenne. Beérem hamissal is. Kinek mi..:D
2009. jún. 13. 08:33
4/13 anonim válasza:
Én már sok helyen szétnéztem és nem találtam sehol jó utánzatot.. De tényleg! sztem inkább vegyél hasonló stílusú/formájú táskát de ne hamisat. nemrég még én is lv utánzatot akartam,de már van sokkal jobb =) am hasonlít stílusában rá de mégsem egy hamis táska. Ha mégis ilyet akarsz akkor menj el pl: táska centerbe ott sok hasonlót lehet venni!
5/13 A kérdező kommentje:
Táska center? Amúgy egy időre lemondtam hamisról... majd egyszer Törökországba ha kijutok veszek egyet (ami hasonlít az igazira).
2009. dec. 13. 11:58
6/13 anonim válasza:
Jah az a neve a boltnak.. gondolom nagyobb bevásárló központokban/plázában van ilyen. Nálunk van.
7/13 anonim válasza:
hát a hamis szerintem is elég gáz, vagy eredeti vagy akkor megfizethető márkájú:)
8/13 anonim válasza:
lv2009@freemail.hu
neki több lv táskája van 17000ft-ért,és utánvétellel küldi.Üdv
9/13 anonim válasza:
betegek vagytok hamis 17 000 ert? ebayen egy uj eredeti 30 000 nem 300....nezz utana, es utana mondj hulyeseget...
10/13 anonim válasza:
egy új eredeti 300 ezer ft és nincs ebayn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!