Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vehetek ilyen LV [Louis...

Hol vehetek ilyen LV [Louis Vuitton] táskát hamisban?

Figyelt kérdés

[link]

vagy:

[link]

nem fontos hogy eredeti legyen, csak ne legyen nagyon rossz hamisítvány. Hol szerezhetnék, és mennyiért? [Pesti vagyok.]

2010. jún. 30. 18:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

13000ft-ért tőlem.

jessi_l@freemail.hu

írj és megbeszélünk mindent.

2010. jún. 30. 18:51
 2/18 anonim ***** válasza:
55%
A legolcsóbb az lenne, ha vennél egy sima fehéret és filccel ráírnád, hogy nincs pénzem, de azt akarom, hogy úgy tűnjön van!
2010. jún. 30. 20:05
 3/18 anonim ***** válasza:
60%

20:05

Attól még, hogy téged anyuci-apuci pénzel, az nem jelenti azt, hogy más is ilyen "szerencsés".

2010. jún. 30. 20:18
 4/18 anonim ***** válasza:

expresszen elég sok LV táska van fent olcsón.

(gondolom akkor nem eredeti)

Nézz szét ott akár.

2010. jún. 30. 20:33
 5/18 anonim ***** válasza:

vicces az, aki azt irta, hogy irja rá filccel, hogy nincs pénzem, hogy úgy tűnjön, hogy van

:)

én például nem azért vennék LV táskát, hogy menőzzek vele, hanem mert irtóan tetszik

2010. jún. 30. 22:25
 6/18 anonim ***** válasza:
28%
20.18 anyuci apuci nem pénzel, benézted. Magamat pénzelem, és nem veszek ilyen táskát, mert bár tetszik, de nincs rá. Lehet venni hasonló stílusút is, ami szintén szép, nem koppincs, mert tök mindegy mit mondasz, a koppincs azoknak szól, akik úgy akarnak tenni, mintha lenne a drágára. Nem tudom miért nehéz venni egy olyat, ami nem koppincs, de ugyanaz a stílus. mert akkor rögtön látszik, hogy biztos nem az Andrássy útról jött?
2010. júl. 1. 00:25
 7/18 anonim ***** válasza:

20:18

Nem arrol van szó kit pénzelnek, kit nem., hanem arról hogy nevetségesen szánalmasak az ilyen gagyi táskák..

Annyira szánalmas , hogy a sok kis p*csa úrizálni akar..

Egyébként meg , kb 10 km-ről látszik, hogy gagyi, neked ez nem ciki?

2010. júl. 1. 09:18
 8/18 anonim ***** válasza:
Az a ciki, hogy kétszer válaszoltál arra az 1 mondatra amit írtam. Örülök, hogy ennyire érdekel a véleményem. De ne idegeskedj, még rosszul leszel. Nem értem mért vagy felháborodva azon ha valaki "kopincsba" jár.:DD De magyarázd már el mi is az a koppincs? :D
2010. júl. 1. 09:38
 9/18 anonim ***** válasza:

Én a turkálóban leltem egy eredetire. :)

Keresgélj ott is.

M-L17

2010. júl. 1. 09:49
 10/18 anonim ***** válasza:

9:38

Az a ciki, hogy nem veszed észre, hogy 2 különböző válaszoló rta a 2 választ..Egy tanács: nézd meg a százalékot, az egyik 82 a másik 83..sorry.

2010. júl. 1. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!