Hol vehetek ilyen LV [Louis Vuitton] táskát hamisban?
Figyelt kérdés
vagy:
nem fontos hogy eredeti legyen, csak ne legyen nagyon rossz hamisítvány. Hol szerezhetnék, és mennyiért? [Pesti vagyok.]
2010. jún. 30. 18:46
11/18 anonim válasza:
Ha még ugyanaz is a százalék, akkor is kockázatos ilyen megállapításokat tenni, mert ha van mondjuk 10ezer regisztrált felhasználó és összesen százféle százalék jut rájuk... Na mindegy.
12/18 anonim válasza:
Reggel mind2 83% volt drágám, szóval ne okoskodj!!!
13/18 A kérdező kommentje:
Szuper, ha elintéztétek kérlek segítenétek a kérdésben is? *.*
Amúgy a 79%-ossal értek egyet, nem azért vennék ilyet, hogy úgy tünjön hogy olyan marhasok pénzem van, egyszerűen tetszik, de nem engedhetem meg magamnak az eredetit. de felvállalnám hogy az enyém hamis. :)
2010. júl. 1. 20:15
14/18 anonim válasza:
Ó, mind a kettő 83% volt? Ajánlom figyelmedbe ezt:
"Jelenleg 183 624 regisztrált felhasználónk van, közülük az elmúlt 24 órában 9 198 járt itt."
Ejha! És százféle százalék jut ránk! Szerintem szokj erről, hogy ha egyféle százalékot látsz ugyanannak az embernek kezeled őket, mert a fenti számok alapján nagyon sokszor be fogsz égni.
15/18 anonim válasza:
Ki előtt égek be drágám? Előtted? Ne nevettes.. Főleg úgy, hogy ez egy anonim oldal te szerencsétlen.
16/18 anonim válasza:
Kérdező: Szerintem nézz szét vaterán, ott rengeteg Lv van. Aki meg beleköt, hogy hamis táskád van, lehet irigy, mert neki még arra se telik.
17/18 anonim válasza:
Bagoly mondja. Nem tudom ki kezdett el okos lenni, hogy az anonim oldalon majd megállapítja melyik hozzászólások származnak ugyanattól az embertől.
18/18 anonim válasza:
Még mindig jobb, hogy én azt hittem két 82%-osra, hogy egy személy írta, mivel ez lehetséges. De az már lehetetlen, hogy be égek egy anonim oldalon. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!