Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Láttatok a mai nap vagy a...

Láttatok a mai nap vagy a tegnapi nap folyamán rövidnadrágos srácokat az utcán?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róluk? Vajon miért pakolják ki már ilyen korán a virgácsaikat?
2012. márc. 19. 20:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
lányok miért pakoljátok ki a melletek,seggetek mint a kiégett ribancok? hogy menők legyetek hogy nem fáztok vagy csak mutassátok mindenkinek hogy nektek mitek van? és miért van akkora műkörmötök mint Freddy Krueger nek? és miért van olyan szemüvegetek ami lassan a szátok is takarja? mondjuk legalább nem picsognátok annyit! na akkor fojtassuk a kötekedést vagy mindenki megy a dolgára?nyugodtan lehet még adni ötleteket hogy mit vesézzek ki!
2012. márc. 19. 20:52
 12/19 A kérdező kommentje:
Te is térdnadrágban nyomtad, azért sértődtél így be?
2012. márc. 19. 21:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Mindenki azt hord, amit akar. Én pólóban mászkálok, mikor mindenki más télikabátot hord. És miért? Mert nem fázom. Ennyi.
2012. márc. 19. 21:14
 14/19 A kérdező kommentje:
De akkor 39 fokban mit fogsz majd levetni az utcán magadról? A bőrödet fogod lecipzározni? Vagy férfi létedre képes leszel térd felett érő kisnadrágot felvenni???
2012. márc. 19. 21:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egy szál f@szban fogok mászkálni, vagy nyári álmot alszom a családi kriptában.
2012. márc. 19. 21:27
 16/19 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet nyáron egy normális felnőttkorú férfiembernek hosszú, földig érő, persze vékony, szellős anyagú nadrágban flangálni? Miért kell sok hülye felnőttnek négyéves óvodás kisfiút játszani azzal, hogy térdnadrágot vesz fel???
2012. márc. 19. 21:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert pl. pont lesz*rja, szerinted mit kellene hordania. Lány vagyok, de nekem az a normális, hogy nem szólok bele, mi van a másikon, max nem kezdek olyannal, akit az öltözködése miatt nem tudok elviselni.
2012. márc. 19. 22:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Én hordok már ilyen időben szoknyát, olyat is ami épp térd alatt végződik. Szilonharisnyával veszem fel, és nem azért, hogy mutogassam magam, hanem mert nőiesebb a nadrágnál, és már nagyon kevesen hordanak szoknyát...szerintem ez pedig hiba. Ha látják máson, a csajok hamarabb kezdik el hordani a szoknyáikat :)
2012. márc. 19. 22:17
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"Miért nem lehet nyáron egy normális felnőttkorú férfiembernek hosszú, földig érő, persze vékony, szellős anyagú nadrágban flangálni? Miért kell sok hülye felnőttnek négyéves óvodás kisfiút játszani azzal, hogy térdnadrágot vesz fel???"

Már ne is haragudj, ugyan én lány vagyok, de számomra az a természetes, hogy nyáron rövidnadrágot hordunk. (Mármint a férfiak, én általában szoknyát). Nem hiszem, hogy a rövidnadrág viselése korhoz lenne kötve, és azt sem hiszem, hogy a láb egy olyan testrész lenne, amit takargatni kell. Én azt nem értem, hogy hogy lehet nyáron hosszúnadrágot hordani, ettől függetlenül én senkinek nem szólok bele, hogy mit hordjon, nem az én dolgom.

A kérdésre: Igen, én is láttam néhány rövidnadrágos srácot az utcán, de még korainak tartom. Ettől függetlenül alig várom már, hogy 'rövidnadrágos' idő legyen.

20/L

2012. márc. 19. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!