Láttatok a mai nap vagy a tegnapi nap folyamán rövidnadrágos srácokat az utcán?
"Miért nem lehet nyáron egy normális felnőttkorú férfiembernek hosszú, földig érő, persze vékony, szellős anyagú nadrágban flangálni? Miért kell sok hülye felnőttnek négyéves óvodás kisfiút játszani azzal, hogy térdnadrágot vesz fel???"
Már ne is haragudj, ugyan én lány vagyok, de számomra az a természetes, hogy nyáron rövidnadrágot hordunk. (Mármint a férfiak, én általában szoknyát). Nem hiszem, hogy a rövidnadrág viselése korhoz lenne kötve, és azt sem hiszem, hogy a láb egy olyan testrész lenne, amit takargatni kell. Én azt nem értem, hogy hogy lehet nyáron hosszúnadrágot hordani, ettől függetlenül én senkinek nem szólok bele, hogy mit hordjon, nem az én dolgom.
A kérdésre: Igen, én is láttam néhány rövidnadrágos srácot az utcán, de még korainak tartom. Ettől függetlenül alig várom már, hogy 'rövidnadrágos' idő legyen.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!