Vehetek-e fel rövidnadrágos öltönyt majd az augusztusi esküvőmre?
Figyelt kérdés
Rövidnadrág-mániás 28 éves srác vagyok, augusztusban lesz az esküvőm. Nyáron nem tűröm magamon a hosszúnadrágot, májustól októberig csak rövidnadrágot vagyok hajlandó viselni. A párom ezt tudja, s beleegyezett, hogy az esküvőn egy elegánsabb térdnacit viseljek, a szüleim és az ő szülei is egyetértenek ezzel. De az atya, aki esketni fog bennünket, azt mondta tegnap, be ne merjek úgy menni a templomba, mert ő akkor nem ad össze bennünket. Közölte, hogy az esküvő nem lábszépségverseny, ha mutogatni akarom a lábaimat, tegyem meg máshol. Szerintem ez nagyon maradi hozzáállás. Ha Hawaion esküdnénk vagy Tunéziában, ez nem okozna gondot. Különben sem combmutogató shortot akarok felvenni, csak térdnadrágot. Mit csináljak ezzel a pappal?2009. márc. 16. 08:03
1/19 anonim válasza:
Öltönyhöz rövidnadrágot??? Ennyi erővel egy pólóval is felveheted és kész! Ha már felülre öltönyt veszel fel, akkor alulra egy ahhoz passzoló nadrág kellene, nem gondolod? És sportcipővel gondoltad?Mert a rövidnadrághoz az illene!
2/19 anonim válasza:
Nem sokmindent tudsz vele csinálni, mert a templomokba alapból nem illik fedetlen vállal és lábbal bemenni. Más pap is ezt fogja mondani. Vallásosabb országokban pl. Olaszországban túristaként nyáron nemhogy a pap, hanem az ottani lakosok küldtek ki a templomból, hogy öltözzek fel! Szerintem a ceremóniát bírd ki, aztán öltözz át a bulira. :) Sok boldogságot Nektek! Mikor tartjátok? Nekem is augusztusban lesz :) 24L
3/19 anonim válasza:
Szerintem nem illik rovidnadragot viselni egy ferfinak egy eskuvon, +e eleg rohejes hozza az elegans cipo amibol kilog zokni:D.
Ha van egy kis izlesed meg teszel ilyen stilusrombolo, cikis lepest!
A papnak igaza van, nem maradisag en 23eves, maradinak egyaltalan nem nevezheto lany vagyok, de azert megvannak a joizlesnek a hatarai, szerintem ne feszegesd! :D
4/19 anonim válasza:
Én nem vagyok maradi, de azt hiszem halálra röhögném magam ha rövidnadrágban látnék valakit az esküvőjén. Már ne haragudj, de arra ez egy alkalomra felvehetsz hosszú nadrágot is, túl fogod élni és még röhejes sem leszel.
5/19 A kérdező kommentje:
De én bizony rövidnaciban akarok feszíteni, ha addig élek is. Már meg is vettük a menyasszonyommal a nagyon elegáns térdnadrágos öltönyt (Olaszországban, amikor ott voltunk telelni, ez az egy darab volt a butikban, még szerencse, hogy pont jó volt rám a méret, egyedi darab, óriási szerencse volt, hogy hozzá tudtunk jutni), szóval már nincs visszaút, legfeljebb papot cserélek. Tud valaki egy jófej, laza papcsávót valahol? Nem baj, ha ő is rövidnaciban esket. :-D
2009. márc. 16. 13:22
6/19 anonim válasza:
AC/DC hangulat lesz, tiszta Angus Young :D Engem se érdekelne más véleménye :)
7/19 anonim válasza:
Csodálkoznék ha találnál ilyen "laza" papot, még lelkészt talán. De szerintem azt se. A hiányos öltözék nem való templomba. Ez, hogy írott vagy íratlan szabály, nem tudom... de tartsd tisztában! Azt hiszed, hogy ez mekkora poén, de ez hívő embereket valószínűleg zavar. (én pl. nem tartozom közéjük, de mégis így gondolom)
8/19 anonim válasza:
Sztem meg tökjó fej lehetsz:DD Majd egy esküvői fényképet feltehetnél:D De lehet vagy a térdnadrágról, vagy a templomi esküvőről kell lemondanod:(
9/19 anonim válasza:
Olyan papot keress, aki nem ragaszkodik a templomához, hanem házhoz megy (asszem reformátusoknál lehet ilyen)! Te ragaszkodsz az egyházi eskembeskemhez? Mert ugye nem az a hivatalos...
10/19 anonim válasza:
szerintem ez jó ötlet. : D. vagány.
a református papok jobb arcok..mindenképpen ragaszkodtok a katolikushoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!