Hol találok rövidnadrágos fürdőruhát?
Sehol nem találok. :( Vagy csak engem zavar hogy minden fürdőruha olyan, hogy pont hogy takarja amit kell, vagy még azt sem??
15 éves vagyok, sportos bikini fürdőruhát szeretnék aminek az alsója rövidnadrág (ilyen feszülős) . A franciabugyival is az a baj, hogy csak a csípőnél vastagabb, ott lent ugyan olyan vékony, vagy még vékonyabb mint egy megkötős bugyi. Ha valaki tud nekem ajánlani üzletet, ahol lehet ilyen kapni, örülnék neki :)
Nem találsz?
Én kínaiban vettem, azért 1990-ért tavaly nyáron, és olyan a nacija,mint egy short.Nem francia bugyis, vagy a sima,olyan mint egy mini rövidnaci,mint amikor látunk farmerben is..
Keress a kínaiban is ;)
Első válaszoló: Igen, sajnos a New Yorker túl drága, de azért köszi.
Második válaszoló: Köszönöm a választ! :) Igen olyat keresek, nincs semmi bajom a kínaikkal, voltam már párban ott pont nem volt olyan, de legközelebb figyelmesebb leszek :)
én is pont ilyet keresek, amit te!
(bár már eltelt két év xD)
kínaiba nem találok:/
vki nem tudna még segíteni?
Szia! :D
Azóta sem találtam...
rövidnadrágosat nem, de azért akad olyan franciabugyis ami nem annyira "kint van minden".
Sok szerencsét hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!