Vehetek-e fel rövidnadrágos öltönyt majd az augusztusi
esküvőmre?
Figyelt kérdés
Rövidnadrág-mániás 28 éves srác vagyok, augusztusban lesz az esküvőm. Nyáron nem tűröm magamon a hosszúnadrágot, májustól októberig csak rövidnadrágot vagyok hajlandó viselni. A párom ezt tudja, s beleegyezett, hogy az esküvőn egy elegánsabb térdnacit viseljek, a szüleim és az ő szülei is egyetértenek ezzel. De az atya, aki esketni fog bennünket, azt mondta tegnap, be ne merjek úgy menni a templomba, mert ő akkor nem ad össze bennünket. Közölte, hogy az esküvő nem lábszépségverseny, ha mutogatni akarom a lábaimat, tegyem meg máshol. Szerintem ez nagyon maradi hozzáállás. Ha Hawaion esküdnénk vagy Tunéziában, ez nem okozna gondot. Különben sem combmutogató shortot akarok felvenni, csak térdnadrágot. Mit csináljak ezzel a pappal?
Én azt csodálom h ilyen érettségi szinten házasodsz! :D...Félre ne érts, eszem ágában sincs sértegetni, de ha felnőtt ember vagy, nem igaz nem tudsz magadnak annyit parancsolni, h na arra az 1, másfél órára hosszúnadrágot veszek fel.......
Vagy miért kell mindenképpen rövid? Polgárpukkasztás? Dac? Csakazértis?
Egy átlagember ebből kb. 10 éves korában ki szokott nőni :D......
nem mondanám szexinek, de hát nekem más az ízlésem. A pappal azóta sikerült megdumálni a dolgokat?
2009. júl. 27. 13:45
14/19 A kérdező kommentje:
Aug. 15-én lesz a nagy nap. Azóta egyfolytában puhítjuk a papot, ő ugyan nem akar így összeadni minket, de azt mondta, majd elhívja egy fiatalabb kollégáját, aki hajlandó a nevét adni az "efféle majomkodáshoz" (ezek az atya szavai). Szóval rövidnadrág forever!!! Az öcsémet is sikerült rábeszélni, hogy mint tanú ő is rövidnadrágban jelenjen meg az esküvőn, tehát már ketten minimum rövidgatyában leszünk. Apumat és a leendő apósomat még nem sikerült rávennem.
Miért nem találod a rövidnacis öltönyömet szexinek? Csak azért írsz ilyet, mert még nem láttad a futóműveimet! :-)
2009. júl. 27. 18:28
15/19 anonim válasza:
nem is tudom... valahogy a "vége" nem tetszik. Az a cipő, meg a zokni, valahogy fura rövidnadrághoz. De ha mondjuk szandált vennél, akkor meg az alsó rész stimmel, de megint gáz marad az összhatás... nem tudom, nincs ötletem arra, hogy lehetne ez rövidnadrággal elegáns
2009. júl. 28. 10:50
16/19 anonim válasza:
Tudom, hogy a kérdés már régi és az esküvő már megvolt, de hozzá kell szólnom!Rövidnadrágban vagy ujjatlan felsőben nem hogy esküvőn, de SOHA nem illik megjelenni templomban.Ha ennyire sz@rsz a vallási hagyományokra, és ezáltal a vallásra minek házasodsz templomban? Szerintem vegyél föl egy rövidnadrágot és valami kinyúlt pólót, és tartsátok az esküvőt egy ócska kocsma kerthelyiségében, ott legalább biztos hogy nem fogsz hőgutát kapni, a pap szerepét meg biztos átveszi a pultos.Ne haragudj, de rendkívül fölidegesítenek az ilyen önző, föltűnési viszketegségben szenvedő emberek, akik minden áron ragaszkodnak hozzá, hogy nevetségessé, szánalmassá tegyék önmagukat.De ha valaki képes ilyet kérdezni és kitalálni, az úgyis egy röhejes bohóc, ami más alkalomkor is meg fog mutatkozni. Esküvő??? LOL Inkább vissza az oviba!!! -.-
2009. aug. 25. 01:28
17/19 anonim válasza:
ha minden igaz, akkor megvolt az esküvő.
Megosztanád velünk végül, hogy hogyan zajlott?
2009. aug. 25. 08:30
18/19 A kérdező kommentje:
Megvolt az esküvő és tök normális volt mindenki, nem botránkozott meg senki sem a rövidnadrágos szerkón. A pap egy fiatal, jófej csávó volt a szomszéd faluból, ő is tök rendesre vette a figurát, sokat mosolygott. Szóval kár lett volna az öreg bácsival végigcsinálni a szertartást, ráadásul hosszúban feszelegni, ha lazán is meg lehetett oldani mindent.
2009. aug. 27. 08:32
19/19 A kérdező kommentje:
Valahogy ehhez hasonlóan néztem ki. Ugye szexi voltam?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!