Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 24 éves lánynak munkába...

24 éves lánynak munkába milyen cipőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Képet is küldjetek, köszi

2012. márc. 18. 23:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk ez sokban függ attól, hogy mi az a bizonyos munka...

takarítónő egy húsüzemben, go-go táncos, vagy könyvelő...

2012. márc. 18. 23:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Irodai munka
2012. márc. 18. 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Melózz mezítláb:)
2012. márc. 19. 00:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Valami olyat, ami elegáns, de kényelmes is. Mondjuk egy ilyen nem túl magas sarkút:

[link]

2012. márc. 19. 00:39
 5/8 anonim ***** válasza:

iroda és iroda közt is van ám nagy különbség. :D

Lesd meg, a többiek miben vannak, mi a ruha, amit elvárnak, és valami ahhoz illőt.

De amit előttem linkeltek, az nem rossz pl.

Nagyon sok helyen viszont felveszik, ami épp illik a ruhához, bentre van egy papucs, és ha épp nincs konferencia, stb, hanem csak papírt tologatnak a kupacból b kupacba vagy adatbázisba rögzítenek, stb, akkor azt veszik fel, mert senki nem nézi. :D

Na meg az sem mindegy, mihez vagy szokva. Ha zömében lapos cipőt hordtál eddig, akkor nem feltétlen kell erőltetni a magassarkút. Nadrággal, inggel szerintem egy balerina is mehet.

De tényleg nézd meg, ott épp mi a menő, gondolom nem te vagy az egyetlen női alkalmazott? :) Az biztos, hogy legyen kényelmes, és lehetőleg semmi túl extra, azt nem szokták jó néven venni.

2012. márc. 19. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

én valami ilyesmire gondoltam, persze kisebb sarokkal :)

2012. márc. 19. 13:07
 7/8 anonim ***** válasza:
[link] (utolsó vagyok)
2012. márc. 19. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Irodában pl. az se mindegy, hogy milyen a padló. Nálunk tükörsimára csiszolt jéghideg kőpadló van, amin simán felfázol ha pl. kicsit már kényelmetlen a cipő és kilépsz belőle (magassarkú így nálam kizárva), és őrületesen csúszik, ha sima a cipőd talpa (balerinacipő, nyáron papucsok, szandálok kizárva). Tehát én egy fekete, visszafogott converse-t hordok itt benn, ez a váltócipőm, itt szoktam hagyni az irodában.
2012. márc. 19. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!