Ti milyen kocsit ajánlanátok, első autóként, munkába járásra?
Kocsit szeretnék venni, kb 3-400 000 Ft ot szánnék rá.
A coupe kivitelűek nagyon tetszenek. De egyéb ötletet is meghallgatok.
Csak munka helyre bejárás, és boltba elufrás céljából kéne, mert a szüleim kocsija ritkán szabad, csak, és buszozást meguntam. Amiket nézegettem eddig : VW Golf 3, opel tigra, omega, renault megane, mazda 323, 626...
1 márka tuti nem érdekel: a Suzuki! rokonságomba van, megbízható, de nekem se a teljesítménye, sem a külső belső tulajdonsága nem tetszik.
Golf 3 jó választás. Omega kicsit nagy Tigra meg kicsi.
Astra F is jó autó egyszerű mint a faék és minden van hozzá
Esetleg még a Seat Ibiza vagy ha nagyobb csomagtartó kell akkor a Cordoba. Ibizából van sok 3 és 5 ajtós viszont Cordobaból 93-99 közöttiek amiket ennyi pénzből tdnál venni 5 ajtósak. 3 ajtós amiből sok van a facelift utániakból van.
Kicsi autó még az Opel Corsa B viszont az 1,2 45 lovast pörgetni kell hogy menjen akkor inkább 1,4.
Köszi a válaszokat, VW-en felé hajlok, de lehet akkor f astra lessz belőlle,
de továbbra is meghallgatok ötleteket :)
"ma 12:38"-as Nem lesz normális kocsim 3-400 ból az tény, de ha elvisz 'A' pontból 'B' be az nekem megfelel.(otthon-munkahely). Kölcsönt nem szándékozom felvenni ;)
" Nincs lóvé de a suzuki azért nem kell:D"
Én megértem a kérdezőt, mert engem sem vet fel a pénz, de azért Suzukit én sem vennék. Akkor inkább megyek kerékpárral vagy gyalog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!